De BESTE natuurlijke Acne behandeling voor snel resultaat

Als je denkt aan je tienerjaren, kunnen ongemakkelijke kapsels, beugels en acne te binnen schieten.

Het is praktisch een overgangsritueel naar de puberteit en een gevreesde onvermijdelijkheid van 'opgroeien'. Natuurlijk hebben we allemaal af en toe een whitehead, mee-eter of puistje ervaren, waardoor we ons beschaamd voelen en niet ons gebruikelijke zelfverzekerde zelf zijn. 

Acne is een aanhoudende medische huidaandoening die uw gezicht, borst, rug, schouders en armen kan beïnvloeden. En hoewel het niet noodzakelijkerwijs onze lichamelijke gezondheid beïnvloedt, kan het absoluut een mentale tol eisen. Acne kan ons lelijk en zelfbewust doen voelen, ons terug willen trekken in onze huizen en ons verbergen voor de wereld. En hoewel acne volkomen normaal is en u zich niet hoeft te schamen, kan het nog steeds onnodige stress veroorzaken in het dagelijks leven.

Wanneer een bijzonder extreme acne uitbreekt, kan het voelen alsof niets snel genoeg werkt om ons weer vrij te krijgen.

Vertrouw ons, we snappen het. En we zijn er om te helpen.

Wat veroorzaakt acne?

Laten we beginnen met de basis. Acne is een extreem veel voorkomende huidaandoening en treft elk jaar ongeveer 50 miljoen Amerikanen. In feite hebben 3 van de 4 mensen tussen de 11 en 30 jaar oud minstens één keer in hun leven er last van.

Acne ontstaat wanneer een overvloed aan dode huidcellen en een natuurlijk geproduceerde olie, talg genaamd, kleine haarzakjes of poriën verstoppen. Terwijl de talgproductie zich blijft opbouwen onder de plug in het huidoppervlak, raakt deze geïnfecteerd met P. acnebacteriën. Hierdoor wordt zwelling, roodheid, ontsteking en – laten we eerlijk zijn – verlegenheid veroorzaakt.

Acne presenteert zichzelf op vele manieren – whiteheads, mee-eters, puistjes en cysten zijn allemaal veel voorkomende vormen. Elk type kan een andere aanpak voor behandeling vereisen. Hoewel het vaak wordt beschouwd als een “tienerprobleem", kan het om verschillende redenen bij elke persoon op elke leeftijd voorkomen.

Waarom krijgen volwassenen acne?

Hoewel wordt gedacht dat acne meestal alleen tieners en mensen in hun vroege jaren '20 treft, komt het eigenlijk ook heel vaak voor bij volwassenen. Sommige mensen ervaren het in hun jaren '30, '40 en '50. Zelfs als ze als tiener nooit last van acne hebben gehad, is 'volwassen acne' iets, meestal veroorzaakt door zwangerschap, menopauze en andere hormonale onevenwichtigheden. Wat erger is, vrouwen zijn veel meer getroffen door volwassen acne dan mannen. Zo oneerlijk, toch?

Er is geen eenduidig antwoord over wat acne bij volwassenen veroorzaakt, maar er wordt aangenomen dat verschillende factoren, zoals hormonen, genetica, voeding, stress, make-up, slechte huidverzorging en andere onderliggende medische problemen, acne bij volwassenen kunnen veroorzaken, gewoon om maar een paar te noemen.

Het goede nieuws is dat er behandelingen beschikbaar zijn.

Wat zijn veel voorkomende acne-behandelingen?

Als je last hebt van acne, is het meer dan waarschijnlijk dat je je eerlijke aantal behandelingen hebt geprobeerd. Van vrij verkrijgbare reinigingsmiddelen, crèmes, maskers en serums tot nog extremere maatregelen zoals voorgeschreven antibiotica en zelfs Roaccutane. De opties gaan door.

Dermatologen bevelen aan dat mensen met acne ervoor moeten zorgen dat hun gezicht twee keer per dag wordt gewassen met een zacht, maar effectief reinigingsmiddel. Je gezicht aanraken, over-exfoliëren en zware comedogene crèmes gebruiken zijn ook ernstige no-no's.

Maar verder dan dat? Er is geen eenduidige aanpak voor het aanpakken. En iets dat voor één persoon werkt, hoeft niet te werken voor een ander. Sommige mensen hebben een meer gespecialiseerde 'cocktail' tegen acne nodig om uiteindelijk de puistjes definitief te elimineren. Het probleem is dat het maanden – of jaren kan duren om erachter te komen welke behandeling of combinatie van behandelingen acne bij volwassenen uiteindelijk zal verbannen en voorkomen dat het terugkomt.

Bovendien, op conventionele chemische basis acnebehandelingen kunnen de huid vaak uitdrogen en zelfs nog meer irritatie veroorzaken, acne-uitbraken en hun bijwerkingen verergeren.

Denk maar aan hoeveel tijd je verspilt met wachten tot je puistjes verdwijnen totdat je je zelfverzekerd voelt en klaar bent om de wereld aan te gaan. Niemand zou zich ooit zo moeten voelen.

Hoe kan blauwlichttherapie sneller van acne afkomen?

Als je last hebt van acne, heb je waarschijnlijk gehoord van lichttherapie als een mogelijke oplossing voor je puistjes. LED-blauwlichttherapie is de nieuwe golf van huidverzorging voor mensen die andere acnebehandelingen hebben geprobeerd, maar nog steeds niet de resultaten zien die ze willen. Lichttherapie was vroeger alleen beschikbaar in de praktijk van een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. Met de komst van betaalbaar, effectief, thuis lichttherapie-ontwerp, wordt blauw licht een huishoudelijke behandeling die niet-toxisch, niet-invasief is en echt, heel effectief.

LED-lichttherapie werkt door acne-veroorzakende bacteriën aan de bron te doden, diep onder het huidoppervlak. Terwijl mensen in het hele land op zoek zijn naar meer natuurlijke, chemicaliënvrije alternatieven voor traditionele medische oplossingen, past lichttherapie perfect. Blauwe LED-lichttherapie zendt specifieke, klinisch bewezen golflengten van licht uit om een ​​volledig natuurlijk effect in menselijk weefsel te veroorzaken. Acne veroorzakende bacteriën worden gedood, ontstekingen worden verminderd en de huidtint, textuur en helderheid van binnenuit wordt verbeterd.

Niet alle lichttherapie is echter hetzelfde.

Bekijk hier welke therapie geschikt is voor acne.

Waarom is Celluma-lichttherapie anders?

Celluma-lichttherapie voor acnebehandeling gaat verder dan alleen om betere en snellere huidzuiveringsresultaten te bereiken. In tegenstelling tot andere LED-apparaten die op de markt beschikbaar zijn, is Celluma flexibel en voldoet het nauw aan het behandelingsgebied voor optimale werkzaamheid.

Vanwege het unieke vermogen van Celluma om zich naar het behandelingsgebied te vormen om de cellulaire prestaties op microscopisch niveau te verbeteren, zijn huidcellen in staat om nog meer lichtenergie in minder tijd te absorberen. Hierdoor wordt de acne-eliminatie en het huidgenezingsproces versneld. Vanwege de mogelijkheid om het apparaat super dicht bij de huid te plaatsen, overtreft Celluma veel nog duurdere apparaten die zich niet dicht bij het behandelingsgebied kunnen vormen.

Celluma-lichttherapie is niet alleen van nature effectief, het is ook betaalbaar, draagbaar en handsfree, waardoor het een handige acnebehandeling is, thuis of onderweg. Celluma heeft meer FDA-goedkeuring dan enig ander lichttherapieapparaat in paneelstijl. Dus u kunt erop vertrouwen dat u een hoogwaardige acnebehandeling met blauw licht krijgt die door de wetenschap wordt ondersteund.

Bekijk hier de Celluma lichttherpie apparatuur.

Welk lichttherapieapparaat is het beste voor de acnebehandeling?

Als het gaat om het selecteren van effectieve lichttherapie voor acne, komt het allemaal neer op persoonlijke keuze. Celluma biedt een verscheidenheid aan lichttherapieapparaten voor specifieke behoeften, budgetten en levensstijlen. Hierdoor is geavanceerde huidverzorging voor iedereen toegankelijk. En in tegenstelling tot andere lichttherapieapparaten, waarvoor meerdere panelen en accessoires nodig zijn om verschillende huidaandoeningen te behandelen, biedt Celluma alles-in-één, wetenschappelijk ondersteunde systemen die zowel handig als effectief zijn.

Acne instructies

Voor optimale resultaten is het belangrijk om de Celluma regelmatig te gebruiken. Een ideaal acneprotocol is 3 keer per week, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Celluma kan desgewenst vaker worden gebruikt. Volg deze tips en aanbevelingen voor de beste resultaten:

 1. Fototherapie is erg veilig. Als je wilt, mag je Celluma elke dag gebruiken.
 2. Hoe vaker Celluma wordt gebruikt, hoe sneller u resultaten kunt zien.
 3. Belangrijk: Plaats Celluma zo dicht mogelijk bij het te behandelen gebied – hoe dichter hoe beter.
 4. Gebruik Celluma alleen op een schone, droge, blote huid.
 5. Verwijder zonnebrandcrème, make-up, lotions, vocht inbrengende crèmes of kleding die als een barrière kunnen fungeren.
 6. Gebruik Celluma gedurende 30 minuten op het Acne-programma.
 7. Celluma schakelt automatisch uit na 30 minuten.
 8. Celluma kan op dezelfde dag op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt.
 9. Probeer bij het behandelen van het gezicht het hoofd op te heffen zodat het gezicht zo dicht mogelijk bij de Celluma is.
 10. Gebruik de meegeleverde veiligheidsbril.
 11. Om het gezicht te behandelen:
 12. Plaats het hoofd op een klein kussen of een opgevouwen handdoek. Wikkel Celluma om het hoofd en stop de uiteinden onder het kussen of de handdoek.
 13. Tent over gezicht. Deze positie werkt beter als het hoofd op een kussen of handdoek ligt, waardoor het gezicht dichter bij het licht komt.

Voorzorgsmaatregelen:

 1. Plaats geen volledig lichaamsgewicht op Celluma.
 2. Vouw of vouw Celluma niet.
 3. Reinig met een desinfectiedoekje zonder alcohol of een licht bevochtigde zachte doek.

Bekijk hier de Celluma lichttherpie apparatuur.