Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien. Ga voor acryl of gelnagels met of zonder verlening.

Acryl of Gelnagels het verschil

Deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder sterke geur.

Acrylnagels

Ga je voor acrylnagels? Je nagels zullen dan eerst gereinigd en ontvet worden. Als ze helemaal schoon zijn, wordt de acryl aangebracht. Het gelachtige bolletje wordt door je nagelstylist in een mooie vorm geboetseerd en perfect afgewerkt. Kies je voor verlenging? Dan wordt er onder de acryl eerst een tip of sjabloon aangebracht. Met deze hulpmiddelen is het mogelijk om de nagel onzichtbaar te verlengen tot de lengte die jij mooi vindt. Wanneer de nagels zijn aangebracht en in de juiste vorm zijn gevijld, is het tijd om ze te drogen. Dit kan zowel aan de lucht als onder een uv-lamp. Nu is het tijd voor de finishing touch. Ga voor nagellak, gellak of laat je nagels versieren met nail art of glitters. Niets is te gek.

Gelnagels

Voordat de gelnagels geplaatst kunnen worden, zullen je nagels worden schoongemaakt en zullen je nagelriemen worden teruggeduwd. Vervolgens wordt de gel op de nagel aangebracht en met behulp van een klein spateltje in model gebracht. Wanneer je nagels de perfecte vorm hebben, mogen ze uitharden onder een uv-lamp. Zijn ze droog? Dan volgt nu het leukste moment. Je kunt je gelnagels namelijk gewoon lakken met nagellak en zelfs versieren met nail art. Kies een mooie kleur (gel)lak of laat je gelnagels versieren met glitters, steentjes, sjablonen of een French manicure

Klik hier om te shoppen op onze site!

Klik hier om naar onze social media te gaan!

Share