Demo Celluma

De Celluma LED

De voordelen van Celluma LED therapie reëel zijn en keer op keer wetenschappelijk zijn bewezen. Dit betekent dat we niet langer afhankelijk zijn van medicijnen om acne te behandelen, onze huid te verjongen, chronische pijn of wonden te genezen of de tekenen van veroudering om te keren. Celluma LED therapie is de nieuwe standaard voor diegenen die hun lichaam op natuurlijke wijze willen genezen.

Dit medische apparaat van klasse II, met professionele leds met drie behandelingsmodi, is goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van rimpels in het hele gezicht. De instelling Rimpels gebruikt rode LED, Acne gebruikt blauwe LED en Aches & Pains gebruikt infrarood LED.​

Celluma gemak

Celluma kan niet eenvoudiger zijn, en met 13 modellen om uit te kiezen, is er een maat en prijs die bij ieders behoeften en budget past. De meeste Celluma LED-apparaten zijn lichtgewicht en draagbaar, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Heeft u een Celluma iPRO of Celluma iLITE op batterijen? Dan is lichttherapie nog eenvoudiger geworden. Met als bijkomend voordeel dat u niet op een stopcontact hoeft te worden aangesloten, heeft u de vrijheid om uw LED-lichttherapie overal en altijd te gebruiken!

Resultaat

Voor het beste resultaat verwacht u dus dat u uw Celluma LED-apparaat minstens twee tot drie keer per week gebruikt, en zelfs meer als u dat wenst. Gebruik Celluma tot 30 minuten per gebied voor snellere, betere en langdurigere resultaten. Als u echter medicijnen gebruikt of een aandoening heeft die het gebruik van lichttherapie verbiedt, neem dan voor gebruik contact op met uw huisarts.

Hoe Celluma LED werkt:

  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen en agressieve middelen.
  • Flexibel en voldoet nauw aan het behandelgebied voor optimale effectiviteit in tegenstelling tot andere LED-apparaten.
  • Ontworpen om grote oppervlakten te behandelen en kan overal op het lichaam veilig worden gebruikt.
  • Veilig voor het hele gezin.
  • Draagbaar en lichtgewicht – gemakkelijk voor clinici en patiënten om op te brengen en mee te reizen.
Share