Upvoted nagellak roze

Upvoted nagellak. Een nagellak met een geweldige dekking en een hoogglans afwerking. Het is een langdurige en hoog gepigmenteerde lak en buiten dat is het ook nog 100% vegan en 10 Free.

Deze zomerse roze kleuren komen goed van pas met het zonnige weer dat er aan zit te komen. We hebben een groot assortiment kleurlakken. Ook hebben we veel keuze in gellak. De inhoud van de nagellak van Upvoted is 15ml.

Gebruik de Upvoted Nail Lacquer om uw nagels te beschermen voordat u ze in een Upvoted kleur gaat lakken. Door de basecoat zullen uw nagels minder snel verkleuren, maar ook de nagellak zal langer blijven zitten. Zeker als je ook een toplaag gebruikt.

Klik hier om onze Upvoted kleurlakken te shoppen.

Gebruik Upvoted nagellak

Breng eerst een laag van de Upvoted base coat “To Start With” aan op de nagel. Vervolgens breng je twee lagen aan van de Upvoted nagellak naar keuze en je eindigt met een laag van de Upvoted top coat “The One on Top”. Laat elke laag goed drogen voordat u de volgende aanbrengt. Gebruik de Nailperfect Nail Polish remover (non) acetone om de nagellak te verwijderen.

Upvoted nagellak 10 Free

De vraag naar veganistische producten en zachte ingrediënten etc. neemt bij de consument erg toe. Voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg belangrijk. De nagellak is voor deze personen daarom ook een musthave. De Upvoted is ook 100% veganistisch en glutenvrij. De nagellak is dierproefvrij.

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten- Xyleen – Ethyl Tosylamide – MeHq en HQ.

Share