Wat zijn babyboom gelnagels?

Babyboom gelnagels zijn nagels met een natuurlijke look waarbij er met 2 kleuren Gel wordt gewerkt. De nagel lijkt op een French Manicure nagel, maar dan met een vervaagde smile line waarbij er wordt gewerkt met een zachte French kleur en een Extension Gel om het nagelbed een nude ‘gloedje’ te geven.

Workshop Babyboom

Deze workshop is gratis te volgen na aanschaf van het Babyboom producten pakket. Mocht u deze nog niet hebben aangeschaft, kunt u voor aanvang van de workshop uw pakket inkopen.

Inhoud workshop:

  • wat is Babyboom
  • technieken Babyboom
  • producten Babyboom
  • oefenen op tips
  • Babyboom Color

Klik hier voor de workshopdata.

Meldt u zich graag uiterlijk 2 dagen vóór de workshop aan.

Werkwijze Babyboom nagels

Bereid de nagel voor en breng de Magic Base Gel aan en hardt de gel uit.

French Builder White GelBreng op de top van de nagel de French Builder White Gel aan. Je kan kiezen voor een smalle French of voor een brede French.Vervaag de overgang van de French naar het nagelbed. Draai de penseel 180 graden om, zodat je de punt van de penseel plat op de smile line kan leggen en zo de overgang van de French kan vervagen. Doe dit zo gelijkmatig mogelijk. Daarna hardt je de gel uit. LET OP: Breng de French Builder White Gel niet te dik aan, als de gel te dik wordt aangebracht zal de gel niet goed uitharden. Zo dun mogelijk, maar de kleur moet wel dekkend en gelijkmatig zijn.

Extension Gel

Nu gaan we met een Extension Gel het nagelbed een kleur geven. Het mooiste resultaat wordt verkregen met de Extension Gel Peach Nude of de Extension Gel Pink Nude. En van deze 2 kleuren zal de Peach Nude het beste aansluiten bij de French voor het mooiste resultaat.

De Extension Gel hoeft niet dik worden aangebracht. Kijk alleen wat het resultaat is met de Extension Gel als kleur. Soms moet je de gel wat dikker op het smile line gebied aanbrengen, het ligt er ook sterk aan welke kleur French er is aangebracht.

LET OP: Op de top van de French wordt de Extension Gel met de penseel weggeveegd. Er mogen geen ‘vlekken’ van de Extension Gel op de French Gel zitten. De rand van de French moet helder wit blijven.

Extension Gel aanharden of uitharden.De nagel wordt ‘bijgevuld’ met een doorzichte Builder Gel om de juiste modellage te verkrijgen. Dan uiteraard uitharden en de nagel vijlen zoals gebruikelijk.

TIPS:

Voor het mooiste Babyboom effect wordt de French Builder White gemengd met de Standaard Gel 2 in gelijke verhouding, dus 50-50. De kleur wordt dan zachter. Ook wordt het mooiste Babyboom effect gekregen met de Extension Gel Peach Nude. Als je een meer roze kleur gebruikt is het verschil met de witte kleur groter en dan krijg je een iets ander effect.