Basecoat Sweden Nails Repost 💜

𝖶𝗂𝗌𝗍 𝗃𝖾 𝖽𝖺𝗍 ?

𝙷𝚎𝚝 𝚔𝚠𝚊𝚜𝚝𝚓𝚎 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚂𝚠𝚎𝚍𝚎𝚗 𝙽𝚊𝚒𝚕𝚜 𝙶𝚎𝚕𝚙𝚘𝚕𝚒𝚜𝚑 𝙱𝚊𝚜𝚎𝚌𝚘𝚊𝚝 𝚔𝚘𝚛𝚝𝚎𝚛 𝚒𝚜 𝚍𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚗𝚘𝚛𝚖𝚊𝚕𝚎 𝚔𝚠𝚊𝚜𝚝𝚓𝚎𝚜 ?

𝙷𝚒𝚎𝚛𝚍𝚘𝚘𝚛 𝚔𝚊𝚗 𝚓𝚎 𝚍𝚎 𝙶𝚎𝚕𝚙𝚘𝚕𝚒𝚜𝚑 𝙱𝚊𝚜𝚎𝚌𝚘𝚊𝚝 𝚒𝚗𝚙𝚘𝚎𝚝𝚜𝚎𝚗 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚗𝚊𝚝𝚞𝚞𝚛𝚕𝚒𝚓𝚔𝚎 𝚗𝚊𝚐𝚎𝚕, 𝚠𝚊𝚝 𝚟𝚎𝚛𝚟𝚘𝚕𝚐𝚎𝚗𝚜 𝚣𝚘𝚛𝚐𝚝 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚋𝚎𝚝𝚎𝚛𝚎 𝚑𝚎𝚌𝚑𝚝𝚒𝚗𝚐.

Wat is Sweden Nails Gellak Basecoat?

De Sweden Nails Gelpolish Basecoat is self-leveling en zorgt voor een gladde basis voor het aanbrengen van de Color. Een formule met een zeer sterke hechting.

Breng aan op de natuurlijke nagel en hardt vervolgens 1-2 min. uit onder een UV lamp of 10 sec. onder een LED lamp. Let op: niet tegen de huid!

De Base Coat is soakable.

Wat biedt Sweden Nails Gellak?

De gellak van Sweden Nails is ontwikkeld door dames uit de praktijk die veel ervaring hebben met gellak. Ze hebben de beste eigenschappen van de bekende merken samengebracht in een product.

Sweden Nails heeft een uitgebreid assortiment aan gellak kleuren. Het Gelpolish systeem van Sweden Nails geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Het blijft zeker 2-4 weken op de nagels met behoud van de glans.

Eigenschappen:

  • geeft een zeer sterke hechting zonder primer
  • net zo dun als nagellak
  • geeft veel stevigheid aan de natuurlijke nagel
  • heeft een collectie met meer dan 30 kleuren
  • ook te combineren met NLC Color Gels
  • extra sterke Top Coat met hoogglans
  • makkelijk afweekbaar

Wat is Gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gelpolish of soak off gel genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld en er wordt geen frees gebruikt.Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!

Shop de Basecoat van Sweden Nails hier op de website

Share