Curasano Bruin zonder zon

Bruin zonder zon ? – You don’t need a holiday to get a nice tan! ?

Verkrijgbaar in: 50 ml – 150 ml – 200 ml

Curasano Bruin zonder zon

Curasano Bruin zonder zon wordt aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten. Een gezonde en veilige alternatief voor een mooie en zachte gebruinde huid. U stelt uzelf niet bloot aan de schadelijke UV-stralen van de zon of een solarium. Na het aanbrengen van Curasano verkrijgt u onmiddellijk een prachtig gebronsende gloed. Tijdens de volgende uren zal deze zelfbruinende oplossing blijven evolueren. De verkregen gebronsde tan zal gedurende meerdere dagen zichtbaar blijven, gelijk aan het natuurlijke bruiningsproces.

Voordelen Curasano Bruin zonder zon:

 • Zorgt onmiddellijk voor een mooie gebruinde huid.
 • Zonder parabenen.
 • Voedt de huid door een rijkelijke samenstelling met o.a. Aloë Vera, Vitamine-E, Vitamine-D, Ginseng, …
 • Eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen.
 • Een natuurlijke en langdurige bruine huid.
 • Gezonde en veilige behandeling voor de huid.
 • Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes.
 • Fantastisch gevoel, je voelt en ziet er goed uit !
 • Gelijkmatige dekking zonder strepen of vlekken.
 • Geurloos en zonder conserveringsmiddelen.
 • Het gezonde alternatief voor schadelijke zonnestralen of zonnebank.
 • Droogt snel en zonder vlekken.
 • Kan veelvuldig gebruikt worden.
 • Tot 45 behandelingen van gelaat, hals en décolleté.

Natuurlijke producten
Onze producten bevatten actieve ingrediënten op natuurlijke basis.

Onmiddellijk effect
Door hun unieke samenstelling bieden onze producten een direct resultaat.

Gezondheid

Kan ik allergisch zijn voor Curasano?

Curasano Bruin zonder zon is een veilig product dat grondig dermatologisch getest werd. Let wel op, Curasano bevat een extract van paardenkastanje. Dit kan eventueel voor een allergische reactie zorgen bij personen die allergisch zijn aan noten.

Kan ik Curasano gebruiken in combinatie met de zonnebank?

Curasano kan zonder problemen gebruikt worden in combinatie met een zonnebank kuur.

Let echter wel op, want Curasano Bruin zonder zon bevat geen beschermingsfactor tegen de negatieve stralen van zon en zonnebank. We raden dan ook aan om in combinatie met Curasano Bruin zonder zon een goede zonnecrème te gebruiken als u van de zonnebank wil genieten.

Ik heb een zeer gevoelige huid. Mag ik Curasano gebruiken?

Curasano Bruin zonder zon bevat geen irriterende bestandsdelen. Curasano Bruin zonder zon mag dus zonder problemen gebruikt worden op gevoelige huid. Het is wel aangeraden om de spray eerst uit te testen op een kleine oppervlakte van de huid. Komt er geen reactie, dan pas aan te brengen op de gewenste plaatsen.

Biedt Curasano Bruin zonder zon bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon?

Curasano Bruin zonder zon beschikt niet over een UV-factor en beschermt daarom niet tegen de zon. Door het gebruik van Curasano Bruin zonder zon heeft u al een bruine teint. Daardoor hoeft u zich minder vaak bloot te stellen aan de schadelijke UV-straling van de zon.

We raden aan om in combinatie met Curasano Bruin zonder zon een goede zonnecrème te gebruiken als u toch van de zon (of zonnebank) wil genieten.

Kan ik van Curasano Bruin zonder zon verstopte poriën krijgen?

Bij normaal gebruik zal Curasano Bruin zonder zon geen verstopte poriën veroorzaken. Maak je regelmatig gebruik  van Curasano Bruin zonder zon? Dan raden we aan om de behandelde plaatsen regelmatig goed te wassen en eventueel ook een peeling toe te passen.

Is regelmatig gebruik van Curasano Bruin zonder zon schadelijk voor de huid?

Regelmatig gebruik van Curasano kan absoluut geen kwaad en zal geen schade toebrengen aan de huid. We raden natuurlijk wel aan niet te overdrijven met het aanbrengen van Curasano.

Vanaf welke leeftijd mag Curasano gebruikt worden?

Curasano mag door iedereen gebruikt worden, ongeacht leeftijd.

Productvragen

Heeft Curasano een geur?

In tegenstelling tot de meeste generieke zelfbruiners heeft Curasano Spraytan Express geen doordringende geur. Dankzij de unieke samenstelling is Curasano Spraytan Express dus een veilig en geurloos alternatief om snel een mooie gebronsde teint te bekomen.

Zijn er verschillende kleurtinten beschikbaar voor Curasano?

Curasano Spraytan Express is enkel beschikbaar in één enkele kleurtint.

Over Curasano

Onze missie is om inspiratie en schoonheid aan iedereen te bieden.

We gingen meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers vooraf, totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven, de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

Een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt. De producten van Curasano positioneren zich in een hogere prijsklasse. Een top kwaliteit en dit voor het professionele marktsegment zoals apotheken, schoonheids-specialisten en instituten, nagelsalons, kapsalons, de betere parfumeries en zonnebankcentra.

Shop hier alle producten van Curasano.

Share