Caption Fall Metallics Collection

De nieuwe Caption Fall Metallics Collection bestaat uit vier stoere Metallic tinten en hebben, net als de andere Caption kleuren, een zeer hoge pigmentatie waardoor ze dekkend zijn in één laagje.

De Metallic finish sluit helemaal aan bij de trends van dit najaar en geeft jouw manicure een high fashion look. Dankzij de unieke LacQ3-technologie heeft Caption de look van een gel en is touch-dry binnen seconden. Hierdoor kun je vlak voordat je naar bed gaat nog even snel je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure. De kleuren zijn uiteraard weer voorzien van verrassend leuke Captions (namen)!

Manifest The Best – Shine The Light – Out Of Body – So Far So Good.

Color shots

Ook deze collectie is verkrijgbaar in de Color Shots ( de mini-lakjes). Een super mooie manier om (nieuwe) klanten kennis te laten maken met de eigenschappen van Caption en dankzij het handige formaat perfect om mee te nemen tijdens een weekend weg of vakantie.

Go Time

De stoere Fall Metallics worden ook uitgebracht in Go Time. Deze one-step-gel is razendsnel aan te brengen omdat een base- en topcoat verleden tijd is. Ook laat Go Time na het uitharden geen plaklaag achter en heb je direct een prachtige hoogglans. Go Time is aan te brengen over de natuurlijke nagels maar ook ideaal over gel of acryl.

De Go Time collectie wordt binnenkort ook verwacht….

Tip: heeft de klant een zeer zwakke nagel? Verstevig deze dan door een laagje Conversion Basecoat aan te brengen. Strooi vervolgens Slick Pour ‘Under The Radar’ in de nog natte basecoat en hard dit vervolgens uit in de lamp.

 

Share