caption-holiday-collection

Caption Holiday Collection

Nieuw in onze webshop: de Caption Holiday Collection! Mooie zachte paarse kleurtjes. De prachtige kleurtjes zijn verkrijgbaar in Caption Nagellak en in Go Time Gellak. De vier kleuren in de collectie zijn:

#155 Push The Envelope
#156 Take Me Out Tonight
#157 Dash Of Remorse
#158 Low Key Love

CAPTION nagellak, een nagellak zo hard als gel.

Het is bijna te mooi om waar te zijn. CAPTION nagellak 156 Take Me Out Tonight heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, snel droog en een enorme glans. Ook blijft het tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; even snel de nagels lakken en niet lang genoeg gewacht met drogen. Het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke week voor de boeg en na drie dagen weer nagels lakken.

Met CAPTION nagellak 156 Take Me Out Tonight is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar en wanneer je maar wilt. CAPTION nagellak is in 10 seconden droog.

Wanneer je bij vinger nummer 10 bent, is je vinger nummer één droog. Dat is het niet alleen, de lakt blijft tot wel negen dagen zitten. En niet te vergeten bijna zo sterk als een gellak, met bijbehorende glans. Dit alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. Een ongeëvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry techniek.

Je kunt ook een workshop Caption en Go Time volgen bij ons!

Tijdens de workshop Caption & Go Time wordt alles geleerd en besproken over Caption Nagellak en de Go Time Gelpolish. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan Conversion en de Slick Pour van Young Nails.

Om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van de Caption & Go Time producten, kunt u meedoen met een gratis Caption & Go Time workshop. Tijdens de workshop wordt het Caption & Go Time systeem uitgelegd. Uiteraard krijgt u een demo en kunt u ook het product zelf testen.

De werkwijze van verschillende behandelingen worden uitgebreid besproken en hoe u Caption & Go Time in uw salon kunt promoten en presenteren.

Voorwaarde: alleen professionals kunnen deelnemen aan een workshop.

Meer info

Share