Kennen jullie de Caption nagellak al? De nagellak is van hoogwaardige kwaliteit, geeft een gellak look, is gemakkelijk aan te brengen, is snel droogt, glanst als een spiegel en blijft tot wel 9 dagen goed zitten. Het is een nagellak die zo hardt is als gel. Optimaal resultaat wordt verkregen als het in combinatie gebruikt wordt met de base coat en de top coat van Caption.

Over Caption nagellak

Caption is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gellak, maar dan zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ3-technologie is de lak snel droog en blijft het 3 keer zolang zitten als reguliere nagellak. De lak is heel goed gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in slechts een laag. Ook is de lak gemakkelijk te verwijderen met een nagellakremover. Zo zijn jouw nagels meteen klaar om ze opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur.

Caption Collectie

De caption nagellak collectie bestaat uit meer dan 150 kleuren, 20 Top Effects, Base Coat, Matte en Glanzende Top Coat en Drying Drops. Ook lanceert Caption regelmatig nieuwe nagellak en nailart collecties, zodat je nagels altijd op de nieuwste trend zijn. Het speciale Caption kwastje is afgerond, zodat je perfect langs de nagelriemen kunt lakken. De hoge pigmentatie zorgt ervoor dat bijna alle kleuren dekkend zijn in slechts een laag.

In de Picture

De twee kleuren die we deze keer in de picture hebben staan zijn de “Heart you” en de “Always A Bridesmaid” van Caption. “Heart you” is een rozeachtige kleur. De kleur is heel mooi te matchen met de ” Always A Bridesmaid”. Dit is een pastel blauwe kleur met shimmer. Hij lakt heel fijn en dekt meteen goed na 1 laagje.

Voordelen Caption nagellak

Veel vrouwen kennen het wel, even snel de nagels lakken, maar niet lang genoeg gewacht met drogen. Het eerst zo mooie resultaat, is nu ineens veel minder mooi. Een drukke week hebben en na 3 dagen de nagels weer moeten lakken. Met de Caption nagellak is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar en wanneer je maar wil. De nagellak is namelijk na 10 seconden al droog. Ben je bij vinger nummer 10, dan is nummer 1 droog. Niet alleen dat is zo fijn aan de Caption nagellak. De lak blijft tot wel 9 dagen zitten. En dan nog niet te vergeten: bijna zo sterk als gellak, met de bijbehorende glans.

Share