Color Gel Taupy Nude is niet meer weg te denken uit de nagelsalon. Het assortiment Color gels bestaat uit meer dan 250 kleuren en ieder seizoen wordt het assortiment aangevuld met nieuwe collecties. Het assortiment Color Gels betaat uit basis crème Color gels, Pearl colors, Metallic colors, Shimmer gels, Glitz gels, Effect gels, French colors, Nude colors, Neon colors etc.

klik hier om de color gels te shoppen.

Color Gel voordelen

Er zijn heel wat voordelen van Color Gel. Het is zeer dun aan te brengen en geeft een hele goede dekking. Als je een kleurtje hebt gevonden maar het is net niet wat je wil is het ook mogelijk om met andere Color Gel kleuren te mengen. Zo kan je helemaal je eigen kleur creëren. Ook is het zeer geschikt voor gel design. Color Gel Taupy Nude is ook ideaal om voor de teennagels te gebruiken. Dat is al helemaal een voordeel nu de zomerse maanden er weer aankomen. En als laatste is het ook nog te gebruiken met een gellak systeem. Wat wil je nog meer? Echt een aanrader!

Color Gel & Gellak Taupy Nude

De NLC Color Gels zijn uitstekend te gebruiken met een gellak soak-off systeem. De soak-off kleur wordt vervangen door een NLC Color Gel en de nagel blijft gewoon afweekbaar. Let er wel op dat de base gel van de gellak voldoende volume geeft als basis waardoor de Color Gel goed afweekbaar is.

Color Gel & Geldesign

Vanwege de sterke dekking van de NLC Color gels, zijn de kleuren goed te gebruiken voor het maken van een geldesign nagel.

Uitharding:
90 seconden onder een UV lamp en 60 seconden onder een LED lamp.

Viscositeit: dun

Inhoud: 7 ml.

Share