Cursus nagelstyliste Den Bosch

Zou graag een cursus tot nagelstyliste volgen in omgeving Tilburg en Den Bosch? Dan kunt u dit doen bij het opleidingsinstituut Nail Line Cosmetics. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij cursussen die u helpen om u te ontwikkelen tot een professioneel nagelstyliste. Naast een aantal cursussen verzorgen wij ook perfectie- en snelheidstrainingen en enkele workshops. Kies vandaag nog voor onze opleiding tot nagelstyliste in omgeving Den Bosch en Tilburg en word een uitstekende nagelstyliste.

Een cursus tot nagelstyliste in omgeving Tilburg en Den Bosch: waar kiest u voor?
Wij bieden verschillende soorten cursussen aan. Deze zijn ieder gericht op een ander aspect van nagelstyling:

  1. Cursus Profi Gel Nagelstyliste: u krijgt gedurende deze cursus de techniek van de volmodellage aangeleerd.
  2. Cursus Manicure: u leert alles over de verzorging van de natuurlijke nagels en de handen. Zo worden onder andere de klassieke en moderne manicure, hand- en armmassage en hand anti-aging besproken.
  3. Cursus Hand Spa: deze cursus bedraagt 1 lesdag en de Hand Spa, Paraffine en massage worden uitgebreid besproken.
  4. Cursus Color Gel: u leert tijdens deze cursus hoe u Color Gel kunt aanbrengen.
  5. Cursus Allround Nagelstyliste: dit is een combinatie van de Cursus Profi Gel Nagelstyling en de Cursus Manicure.

Deze cursus in omgeving Den Bosch en Tilburg biedt u de basis om een professioneel nagelstyliste te worden. Een opleiding nagelstyliste in omgeving Tilburg en Den Bosch richt u geheel naar eigen wens in. Zo kunt u kiezen één cursus te volgen, maar is het ook mogelijk om meerdere cursussen te combineren. De keuze is aan u!

Extra trainingen tijdens opleiding tot nagelstyliste in omgeving Den Bosch en Tilburg

Naast bovengenoemde cursussen verzorgt Nail Line Cosmetics ook een aantal extra trainingen. Zo kunt u uw vaardigheden na de opleiding Nagelstyling verbeteren door middel van een perfectietraining. U krijgt een aantal perfectietrainingen gratis, daarna betaalt u een minimaal bedrag van €25,00 per les. U wordt uitgedaagd uw technieken te perfectioneren. Wij houden uw vorderingen goed in de gaten. Als u meerdere van deze perfectietrainingen heeft gevolgd en een bepaald niveau heeft bereikt, kunt u starten met de snelheidstraining. U leert dan in een professionele tijd te werken om uiteindelijk ook op examen te kunnen gaan.

Inschrijven voor een cursus tot nagelstyliste in omgeving Tilburg en Den Bosch

Kunt u niet wachten om te starten met een van onze cursussen? Dan kunt u zich gelijk inschrijven. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 040 281 72 26.

Ook interessant?

Caption Nagellak