D’Azur Sunless Tanning

Wij hebben nieuwe producten in ons assortiment van D’Azur Sunless Tanning!

D’Azur Tanning producten

D’Azur is een jong, dynamisch en luxueus spraytan merk, ontwikkeld op basis van 25 jaar ervaring in de spraytan industrie in zowel de USA als de UK.

De tanning solutions onderscheiden zich positief wat betreft kleur, geur en duur van de tanning. Naast de natuurlijke en warme bronze toon heeft de geur niet de nadelige geur die je normaal in zelfbruiners kent.

Door toepassing van zeer hoogwaardige DHA, de organische uit suikerriet gewonnen stof die jouw huid doet bruinen, bereiken we met D’Azur zeer egale resultaten die net iets langer blijven zitten.

D’Azur maakt enkel en alleen gebruik van organische ingrediënten en de producten bevatten geen allergenen, parabenen en zijn dierproefvrij.

De collectie van D’Azur retail producten bestaat uit: Tanning Spray – Tanning Mousse – Tanning Lotion – Instant Bronzing Gel en een Tanning Mitt.

 

D’Azur Tanning Spray

D’Azur Tanning Spray is zeer makkelijk te gebruiken. De populaire spraytan geeft direct een sunnless tan waar en wanneer het nodig is! Ontwikkelt zich in 6-8 uur.

D’Azur Tanning Spray 8% DHA.

D’Azur Tanning Mouse

De Self Tanning Mousse is gemakkelijk aan te brengen, voedt en hydrateert de huid. De D’Azure Tanning Mousse heeft een heerlijke amandel en vanille geurtje.

D’Azur Tanning Mousse 10% DHA.

D’azur Tanning Lotion Gradual

D’Azur Tanning Lotion Gradual is ideaal voor het gebruik met of zonder een spraytan behandeling, geeft de huid geleidelijk een natuurlijke gloed. De anti-cellulitis formule helpt voor een zachte en gladde huid.

D’Azur Tanning Lotion Gradual 4% DHA.

D’Azur Instant Bronzing Gel

De nieuwe luxe D’Azur Instant Bronzing Gel is speciaal ontwikkeld voor wanneer je last minute een mooie bruine gloed op je huid wil aanbrengen. D’Azur Instant Bronzing Gel is een streeploze gel, zit vol met hydraterende en conditionerende ingrediënten, geeft niet af en is eenvoudig af te douchen of  te wassen!

D’Azur Tanning Mit

De D’Azur Tanning Mitt is speciaal gemaakt en onmisbaar voor het goed en gelijkmatig aanbrengen van de D’Azur Tanning Spray of Mousse. Zo breng je makkelijker je zelfbruiner aan én blijven je handen schoon, twee vliegen in een klap!

Door het grote oppervlak van de Mitt bereik je een groter gebied in één keer en ben je sneller klaar. Door het gebruik van latex handschoentjes om je zelfbruiner aan te brengen kunnen strepen ontstaan, die je weer lastig weg krijgt.

Share