D’Azur Tanning Mousse

Snel en zonder zon bruin worden? Dat kan met de Tanning Mousse van D’Azur! De Self Tanning Mousse is gemakkelijk aan te brengen, voedt en hydrateert de huid. De D’Azure Tanning Mousse heeft een heerlijke amandel en vanille geurtje.

Over D’Azur Tanning Mousse

De D’Azur Tanning Mousse is gemakkelijk aan te brengen, voedt en hydrateert de huid. De D’Azur Tanning Mousse heeft een heerlijke amandel en vanille geurtje.

D’Azur Tanning Mousse is voorzien van 10% Dihydoxyaceton (DHA), welke zorgt dat de mousse in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een mooie natuurlijke bruine kleur verzorgt. DHA is al gekeurd door Europese Commissie voor consumenten en is als onschadelijk voor de volksgezondheid verklaard.

De D’AZUR Self Tan producten zijn voorzien van een heerlijke Almond-Vanille geur, zodat in tegenstelling tot andere Self Tan producten er geen sprake is van een onprettige nageur.

Voorbereiding D’Azur Tanning Mousse

Voorafgaand aan het aanbrengen van een D’AZUR Self Tan product, is het van belang de huid goed te reinigen. Tevens is het van belang dat met een scrub (bijvoorbeeld de D’AZUR Polishing Body Scrub). Hierdoor zal je tan langer blijven zitten en egaler vervagen zonder vlekken.

1: Schud de flacon goed voor gebruik

2: Breng de Mousse aan op een zijde zachte Marvel Tanning Mitt.

3: Breng de Mousse met de tanning mitt gelijkmatig aan op het lichaam.

4: Laat de mousse 6 – 8 uur inwerken op de huid alvorens te douchen voor een langdurig resultaat.

De tan zal circa 5-7 dagen blijven zitten. De handen en het gelaat vervagen door het wassen het snelst. Het aanbrengen van de mousse kan herhaald worden zodra gewenst.

Wat is Spray Tanning?

Dihydroxyaceton (DHA) is een kleurloze suiker en het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing wordt gesprayd op de huid. De DHA oplossing verzorgt in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van de behandeling is puur een kleur om zelf goed te zien dat je huid egaal is gedekt. In ongeveer 8 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld en zal worden onthuld na het douchen.

Is het veilig?

De D’Azur producten zijn veilig. Een D’Azur sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10-14 dagen in de zon, maar zonder de schadelijke effecten van de zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie. Er zijn geen nadelige gevolgen gemeld, anders dan kleine huidirritaties. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam. Als je eerder een allergische reactie hebt ervaren op zelfbruinende of andere beauty producten, test eerst het product op een klein gedeelte van de huid.

Hoe bruin word ik?

Je tan resultaten hangen mede af van hoe goed je natuurlijk bruin wordt in de zon. Hoe donkerder je kleurt in de zon, hoe donkerder je tan wordt met D’Azur. Veel mensen letten op de mate van hun tan, het is lichter in de winter maanden en donkerder in de zomermaanden. Een dubbele spraybehandeling (binnen 48 uur na de eerste behandeling) zal je helpen donkerder te worden met superieure resultaten.

Hoe lang blijft mijn D’Azur sunless tan zitten?

Je tan zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste exfoliating voorafgaand aan je behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon en je huid werpt dode cellen af. Je tan zal hierdoor verdwijnen, dus het is echt belangrijk om dagelijks te hydrateren met een lotion. Met behulp van de D’Azur Gradual Tanning Lotion (DHA 4%) na dag 3 kun je je tan verlengen en bijbruinen.

Share