E.Mi handcreme

E.Mi Hand en Body Lotion is een voedende en hydraterende crème voor handen en body. Energie- en humeurboost voor de hele dag voor slimme en actieve mensen. 

Klik hier om E.Mi Hand en Body Lotions te bekijken.

Pakketjes E.Mi Hand en Body Lotion

Naast de losse hand en bodylotion kun je ook pakketten kopen met alle 4 de handlotion van E.Mi. Hiermee heb je een super leuk cadeautje voor een vriend/vriendin of voor jezelf natuurlijk. Het fijne van deze hand en bodylotion zijn dat ze dierproefvrij zijn. Daarnaast zijn ze ook nog erg fijn en verzorgend voor de huid. Hierdoor heb je altijd zachte en verzorgde handen, of huid.

Over E.Mi

Als het gaat om een chique salon manicure is E.Mi een trendsetter en een vernieuwer in de markt. Ze zijn de eerste keuze van stijlvolle dames en nagel industrie leiders in 33 landen. Blijf op de hoogte van E.Mi producten en technieken! Creëer een succesvolle salon, word een gewilde nagelstyliste en vestig jezelf als manicure mode-expert. E.Mi manicure collecties haalt inspiratie uit haute couture en zijn te zien op de hotste modeshows ter wereld. Elk modeseizoen brengt E.Mi een nieuwe collectie uit om uw stijlvolle outfits aan te vullen. E.Mi is trots om te kunnen zeggen dat de manicure collecties te vinden zijn in 32.500 van ‘s werelds beste schoonheidssalons over de hele wereld

Share