Flex Finish Gloss – Top Gel

De Flex Finish Gloss is een brush-on super hoogglans topgel voor de perfecte afwerking van gelnagels en acrylnagels

Wist je dat… Flex Finish Gloss geeft geen plaklaag en hoeft niet worden afgenomen ?

Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie over de Flex Finish Gloss.

Flex Finish Gloss – Topgel

Flex Finish Gloss Topgel de High Shine topgel!
Een hoogglans topgel zonder plaklaag, tevens te gebruiken voor Chrome Pigmenten.

Wil jij gelnagels of acrylnagels ook afwerken met een super hoogglans?

Flex Finish Gloss

De Flex Finish Gloss is een brush-on super hoogglans topgel voor de perfecte afwerking van gelnagels en acrylnagels.  Flexibel na uitharding, waardoor er geen barstjes zullen ontstaan.

Bijzondere eigenschappen:

De Flex Finish Topgel geeft geen plaklaag en hoeft dus niet afgenomen te worden met een Cleaner. Deze topgel is uitermate geschikt voor het aanbrengen van Chrome Pigment Powder.

  • Uitharding: 2 min. onder een 4×9 watt UV lamp – 60-90 sec. onder een LED lamp.
  • Viscositeit: dun
  • Inhoud: 15 ml.

Bekijk hier alle topgels

OVER NLC

Nail Line Cosmetics is een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

Nail Line Cosmetics is al meer dan 20 jaar groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.


Share