NLC Gelproducten

Nail Line Cosmetics heeft een uitgebreid assortiment NLC gelproducten voor het vervaardigen van mooie gelnagels van goede kwaliteit.

Builder Gels

Builder Gels worden aangebracht als versteviging of verlenging van de natuurlijke nagel. Een Base Gel dient als basis en de gelnagel wordt afgewerkt met een Top Gel.

Het assortiment bestaat uit verschillende Builder Gels.

Classic Gel

De Classic Gel is een 3-fase volmodellage builder gel.

Classic Gel 1: basegel
Classic Gel 2: builder gel
Classic Gel 3: hoogglans topgel

Eigenschappen:
Na uitharding heeft de Classic Gel nog een bepaalde flexibiliteit waardoor bij stoten de gel niet erg snel zal breken. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen, maar blijft wel zijn flexibiliteit houden.
Viscositeit is dik waardoor deze gel echt als builder gel gebruikt kan worden.
Uitharden door UV licht (1,5 min).

Nageltype:
Door zijn flexibiliteit is deze gel zeer geschikt voor ieder nageltype, zelf als ‘harde’ gels niet voldoende blijven zitten, is deze gel vaak wel de oplossing.

Kleur: lichtroze

Classic Gel 1 15 ml.
Classic Gel 2 15 ml.
Classic Gel 3 15 ml.

Standaard Gel

De Standaard Gel is een 2-fase volmodellage gel. Als afwerking kan iedere topgel gebruikt worden.

Standaard Gel 1: basegel
Standaard Gel 2: semi self-leveling builder gel

Eigenschappen:
Na uitharding is de Standaard Gel hard. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen. Omdat deze gel wat harder is, kan de gelnagel wat dunner gemaakt worden.
Viscositeit is semi self-leveling waardoor deze gel echt als builder gel gebruikt kan worden, maar makkelijk en snel glad aan te brengen is. Standaard Gel 2 uitharden door LED, CCFL en UV licht. Standaard Gel 1 uitharden door LED en UV licht. Tijdens he uitharden ontstaat er geen overmatige hitte. Standaard Gel 2 is zuurvrij.

Nageltype:
Geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Kleur: licht milky

Standaard Gel 1 15 ml.
Standaard Gel 2 15 ml.
Standaard Gel 2 50 ml.

Fiber Builder Gel Clear

De Fiber Builder Gel Clear is een 1-fase builder gel: een Base en Builder Gel in 1. Als afwerking kan iedere topgel gebruikt worden.

Fiber Builder Gel Clear: semi self-leveling builder gel.

Eigenschappen:
Na uitharding is de Fiber Builder Gel Clear hard. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen. Omdat deze gel wat harder is, kan de gelnagel wat dunner gemaakt worden.
Viscositeit is semi self-leveling waardoor deze gel echt als builder gel gebruikt kan worden, maar makkelijk en snel glad aan te brengen is. Uitharden door LED (90sec) en UV (2min) licht en tijdens het uitharden ontstaat er geen overmatige hitte. Voor een optimale hechting moet de gel eerst goed ‘ingepoetst’ worden om vervolgens meteen de gel als builder aan te brengen.

Nageltype:
Geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Kleur: clear

Fiber Builder Gel Clear 15 ml.
Fiber Builder Gel Clear 50 ml.

Fiber Builder Gel Milky

De Fiber Builder Gel Milky is een builder gel. Als afwerking kan iedere topgel gebruikt worden.

Fiber Builder Gel Milky: semi self-leveling builder gel.

Eigenschappen:
Na uitharding is de Fiber Builder Gel Milky hard. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen. Omdat deze gel wat harder is, kan de gelnagel wat dunner gemaakt worden.
Viscositeit is semi self-leveling waardoor deze gel echt als builder gel gebruikt kan worden, maar makkelijk en snel glad aan te brengen is. Uitharden door LED (90sec) en UV (2min) licht en tijdens het uitharden ontstaat er geen overmatige hitte.

Nageltype:
Geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Kleur: milky

Fiber Builder Gel Milky 15 ml.
Fiber Builder Gel Milky 50 ml.

Magic Gel

De Magic Gel is een 3-fase semi volmodellage gel. De Magic Builder Gel is een semi builder gel omdat deze gel tijdens het aanbrengen self-levelling is. Dit betekent dat de gel een beetje ‘loopt’ zodat het makkelijker is de gel gladder aan te brengen.

Magic Base Gel: basegel
Magic Builder Gel: builder gel
Magic High Gloss: volle super hoogglans topgel

Eigenschappen:
Na uitharding is de Magic gel zeer hard. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen. Omdat deze gel wat harder is, kan de nagel dunner bewerkt worden. Uitharden door UV licht (2min).

Nageltype:
Geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel extra hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Kleur: clear

Magic Base Gel 15 ml.
Magic Builder Gel 15 ml.
Magic High Gloss 15 ml.

Extension Gel

De Extension gel wordt hoofdzakelijk gebruikt als builder gel.

Voordelen:

• vlekjes en verkleuringen van het nagelbed zijn niet meer zichtbaar
• diepere kleur aan het nagelbed geven
• uitgroei van smile-line is niet meer zichtbaar bij uitgroei French Manicure
• te gebruiken als laagje tussen base en builder gel voor een lichter resultaat
• te gebruiken als ‘gloedje’ tussen builder en top gel
• onderling met elkaar te mengen
• te mengen met NLC Color Gels
• optische nagelbedverlenging

Eigenschappen:
Na uitharding is de Extension gel zeer hard. Na bewerking van de nagel mag de gelnagel niet bewegen. Omdat deze gel wat harder is, kan de nagel dunner bewerkt worden. Uitharden door UV en/of LED licht.

Nageltype:
Geschikt voor ieder nageltype, vooral het nageltype met vlekjes en/of verkleuringen op de nagel of nagels met een kort of minder roze nagelbed.

Kleuren:
Extension Builder Gel Real Pink
Extension Builder Gel Rose Nude
Extension Gel Pink
Extension Gel Peach
Extension Gel Beige
Extension gel Peach Nude

Extension Gel 15 ml.

SPECIAL TOPGELS

Quick Finish Flexibele Formule

De Quick Finish Flexibele Formule is een dunne hoogglans topgel die als nagellak wordt aangebracht en uitgehard wordt als gel onder een UV- of LED lamp. Na uitharding is deze topgel flexibel. Hierdoor zullen er geen haarscheurtjes ontstaan. Na uitharding is er geen plaklaag die afgenomen moet worden. Uitharden door LED (90 sec) en UV licht (2 min).

Quick Finish Harde Formule

De Quick Finish Harde Formule is een dunne hoogglans topgel die als nagellak wordt aangebracht en uitgehard wordt als gel onder een UV lamp. Na uitharding is deze topgel hard. Hierdoor kunnen er kleine haarscheurtjes ontstaan. Na uitharding is er geen plaklaag die afgenomen moet worden.

Quick Finish Gel Hard 15 ml.
Quick Finish Gel Flex 15 ml.

Matt Finish

De Matt Finish is een topgel die dun wordt aangebracht en die na uitharding een natuurlijke glans geeft. Ideaal voor de afwerking van gelnagels voor mannen of dames die geen glans willen voor een natuurlijke look. Ook wordt deze topgel gebruikt om een Color Gel een matt finish te geven. Alleen uitharden met UV mogelijk.

Matt Finish Gel 7 ml.

Sweden Nails Topgel

De Topgel van Sweden Nails is een hoogglans topgel die als nagellak wordt aangebracht en uitgehard wordt als gel onder een UV lamp of LED lamp. Het is een topgel die ontwikkeld is voor het Sweden Nails Gelpolish systeem. Deze topgel wordt ook gebruikt over de gelnagels en/of acrylnagels vanwege de hoogglans.

Sweden Nails Topgel 15 ml.

Flex Finish Gloss

De Flex Finish Gloss is een brush-on super hoogglans topgel voor de perfecte afwerking van gelnagels en acrylnagels. Flexibel na uitharding, waardoor er geen barstjes zullen ontstaan.

Bijzondere eigenschappen:
De Flex Finish Gloss geeft geen plaklaag en hoeft dus niet afgenomen te worden met een Cleaner. Deze topgel is uitermate geschikt voor het aanbrengen van Chrome Pigment Powder.

Uitharding: 2 min. onder een 4×9 watt UV lamp of 60-90 sec. onder een LED lamp.

Flex Finish Gloss 15 ml.

Magic High Gloss

De Magic High Gloss is een volle hoogglans topgel die zorgt voor een perfecte afwerking van de gelnagels.

Bijzondere eigenschap:
Na uitharding is deze gel erg hard en behoorlijk slijtvast met een sterke hoogglans. Wanneer er een French Manicure is aangebracht over de builder gel is het aan te raden de Magic High Gloss aan te brengen. Deze topgel is namelijk wat voller en heeft dan een goede egaliserende werking.

Uitharding:
90-120 seconden onder een 4×9 watt UV lamp.

Magic High Gloss 15 ml.

French Manicure Gels

Het assortiment French Manicure gels bestaat uit verschillende varianten. Kleuren van tipp-ex wit tot natuurlijke kleuren, zelfs met Glitter.

Ultra White – Builder White – French Top White – French White – French Cream – French Pearl – French Soft Pearl – French Glitz

French Manicure Ultra White Gel  en de Builder White 15 ml.
Rest van de collectie French Manicure Gels 7 ml.

Color- Shimmer & Glitz Gels

Voor de afwerking van gelnagels kunnen de Color – Shimmer & Glitz gels gebruikt worden. Uiteraard wordt er een topgel aangebracht om de kleuren mooi te laten glanzen.
Het zijn dunne gels in kleur met of zonder glitter of shimmer en het asortiment bestaat uit meer dan 250 kleuren.

Color Gel 7 ml.
Color Glitz Gel 7 ml.
Shimmer Gel 7 ml.
Color Pearl Gel 7 ml.
Color 3D Gel 7 ml.