Groothandel nagelstyliste

Nail Line Cosmetics is een groothandel waar u als nagelstyliste alles voor uw werk kunt aanschaffen, van nagellak en gelproducten tot vijlen en penselen. Ons aanbod is zeer divers en biedt een totaalpakket aan producten voor het zetten van kunstnagels, gel-design, natuurlijke hand- en nagelverzorging en pedicure.

Merken die u in onze groothandel kunt kopen als professioneel nagelstyliste

Wij verkopen alleen de beste producten in onze groothandel. Een groot deel van ons assortiment is afkomstig van ons eigen label, NLC. Daarnaast verkopen wij producten van de volgende merken:

Young Nails
CAPTION
Sweden Nails
EzFlow
Seche
Orly
Essie

U kunt al onze producten eenvoudig bestellen in onze webshop. Daarvoor dient u zich wel eerst even aan te melden. Alleen als professioneel nagelstyliste kunt u producten bestellen bij onze groothandel. Door middel van registratie geeft u aan dit te zijn. Eenmaal geregistreerd, kunt u tegen aantrekkelijke prijzen alle producten bestellen die u nodig heeft.

Bezoek onze showroom

Al u twijfelt welk product u moet aanschaffen, kunt u ook eerst onze showroom in Eindhoven bezoeken. Daar kunt u het uitgebreide assortiment bekijken en informatie inwinnen. De showroom is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. U kunt voor meer informatie over het aanbod dat onze groothandel u als nagelstyliste te bieden heeft ook contact met ons opnemen via 040-2817226.

Ook interessant

Gellak kopen groothandel   Gel nagellak online kopen   Caption nagellak kopen