Het verwijderen van Gellak is gemakkelijk om te doen als je gebruik maakt van de Nail Foils. Ook de Gelremover mag niet ontbreken bij het verwijderen van Gellak.

Tips voor het verwijderen van Gellak

Hieronder een aantal tips over het verwijderen van Gellak met behulp van Nail Foils.

  • Ruw de topgel op met een grove vijl voordat je gaat weken.
  • Gebruik een folie en druk deze goed aan.
  • Gebruik voldoende vloeistof en de juiste.
  • Een warmtebron beïnvloed de snelheid van weken.
  • Leg eventueel je hand in of onder een warmtebron.

Met deze tips kan het niet meer fout gaan. Wij raden het erg aan om te werken met de Nail Foils. Super makkelijk in gebruik en je bent er niet veel tijd mee kwijt. Je kan deze shoppen op onze website. Klik hier om direct bij het product te komen.

Nail Foils

Hoe gebruik je de Nail Foils?

Verzadig een Foil Wrap voor gel met Nail Perfect Soak Off Gel Remover en zet de folie stevig om de vinger vast. Laat de Nail Perfect Magic Foil Wrap tien minuten op de vinger liggen. Trek de Nail Perfect Magic Foil Wrap en het product met een draaiende beweging van de vingernagel. Verwijder indien nodig voorzichtig alle overtollige gellak met behulp van een Cuticle Pusher. Pas op dat u de oppervlaktelagen van de natuurlijke nagelplaat niet wegschraapt.

Reinigen

Voordat de Top Gel wordt verwijderd, laat u de uitgeharde gel eerst 1 minuut ‘afkoelen’ voor een optimale glans. Verzadig een pad met Nail Perfect UV Cleanser. Veeg met lichte druk de plaklaag weg. Het reinigen is erg belangrijk dus sla deze stap zeker niet over. Doe dit voordat je begint met het verwijderen van de Gellak.

Share