Hoe Celluma LED werkt

Hoe Celluma LED werkt

Hoe Celluma LED werkt – Celluma is goedgekeurd door de FDA voor pijnbestrijding en huidverzorging. Gebruik Celluma LED lichtenergie om de gezondheid van de cellen te verbeteren. Celluma lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefselcellen.

Het enige alles-in-één lichttherapieapparaat op laag niveau dat is ontworpen om verschillende pijn- en huidaandoeningen te beheersen.

Hoewel vergelijkbare apparaten op de markt beweren hetzelfde te doen, vereisen ze vaak dat je
meerdere panelen en accessoires koopt. Dit om specifieke omstandigheden
te behandelen of om verschillende delen van het lichaam te huisvesten.

Als alternatief biedt Celluma een handige oplossing in een veelzijdig alles-in-een-systeem.

Hoe Celluma LED werkt

Hoe Celluma LED werkt. Op dezelfde manier als planten chlorofyl gebruiken om zonlicht om te zetten in plantenweefsel. Lichtintensieve diodes (LED’s) kunnen met hoge intensiteit die specifieke, bewezen golflengten van licht gebruiken, een natuurlijke biostimulerend effect in menselijk weefsel te veroorzaken.

Verbeteringen van de bloedsomloop bij fototherapie:

 • weefselherstel kan versnellen
 • acne bacteriën doden
 • ontstekingen kunnen verminderen
 • de huidskleur
 • textuur en helderheid
 • spier en gewrichtspijn
 • stijfheid
 • spasmen en artitis

Onderzoek wijst uit dat cellen lichtdeeltjes (fotonen) absorberen en hun energie omzetten in adenosinetrifosfaat (ATP), de vorm van energie die cellen gebruiken.

De resulterende in een verhoging van ATP en wordt vervolgens gebruikt om metabolische processen aan te drijven. Synthetiseren van DNA, RNA, eiwitten, enzymen en andere producten die nodig zijn om celcomponenten te repareren of regeneren. Het bevordert mitose of celproliferatie en herstel homeostase.

Simpeler gezegd, de LED-lichtbron biedt gecompromitteerde cellen met extra energie, zodat de prestaties van de cellen worden verbeterd. Fibroblastcellen zullen bijvoorbeeld de collageen- en elastische productie in bindweefsel verhogen.

Licht op Celluma LED

Het Celluma verschil. Ontdek hoe Celluma zich verhoudt tot andere lichttherapieapparaten en opties voor pijn en huidverzorging op de markt. Het verschil is uniek duidelijk.

Hoe Celluma LED werkt:

 • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
 • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen en agressieve middelen.
 • Flexibel en voldoet nauw aan het behandelgebied voor optimale effectiviteit in tegenstelling tot andere LED-apparaten.
 • Ontworpen om grote oppervlakten te behandelen en kan overal op het lichaam veilig worden gebruikt.
 • Veilig voor het hele gezin.
 • Draagbaar en lichtgewicht – gemakkelijk voor clinici en patiënten om op te brengen en mee te reizen.

Hoe Celluma LED werkt: zoals de natuur het bedoelde

Celluma-lichttherapie bootst een natuurlijk fotobiochemisch reactieproces na. Dit om veilige, UWV-vrije  laag-niveau lichtenergie te leveren via een FDA-helder, zeer intensief LED-apparaat. Gebruik Celluma om de natuurlijke vitaliteit van uw lichaam terug te winnen en te behouden. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over gevaarlijke bijwerkingen die vaak worden geassocieerd met medicijnen en actuele middelen.

Ontworpen om een veelvoud van huid- en musculoskeletale aandoeningen aan te pakken. Celluma LED is een gebruiksvriendelijk apparaat met instellingen voor acne, esthetische en pijnaandoeningen.

De schittering van Low-Level-Light-Therapy.

Je hebt misschien gehoord van de termen Low-Level-Light-Therapy of fotobiomodulatie. Beide termen worden gebruikt om de levering van lichtenergie te beschrijven voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen.

Dus wat is lichttherapie op een laag niveau?

Het is de toepassing van specifieke golflengten van lichtenergie op weefsel om therapeutische voordelen te verkrijgen. De geleverde energie wordt vervolgens gebruikt om de cellulaire prestaties te verbeteren.

Lichttherapie op laag niveau kan worden geleverd via LED's (light emitting diode) of koude lasers, en heeft een verscheidenheid aan toepassingen op de vele medische gebieden.

De behandeling is niet-invasief, vereist geen hersteltijd en kan op alle huidtypen worden gebruikt.

Oorspronkelijk ontwikkeld door NASA voor astronauten die gewond of ziek kunnen worden bij langdurige ruimtemissies. Lichttherapie met een laag niveau wordt tegenwoordig gebruikt als een veilige en natuurlijke methode voor de behandeling van een verscheidenheid aan huid- en pijnaandoeningen zoals acne, anti-veroudering en pijn.

Hoe Celluma LED werkt met Contra indicaties Celluma LED

LED-therapie is klinisch bewezen veilig te zijn en heeft door de FDA “geen significante risicostatus" bereikt voor menselijke proeven.

Er zijn weinig contra-indicaties voor het gebruik van LED-therapie  (Low Level Light Therapy) en de meeste klanten kunnen veilig genieten van de voordelen. Voor bepaalde contra-indicaties kunt u met een schriftelijke toestemming van uw specialist een behandeling uitvoeren.

 

De volgende contra-indicaties moeten worden opgemerkt.

voer geen LED-therapie uit op iemand die:

 • zwanger is of borstvoeding geeft, tenzij deze persoon schriftelijke toestemming van haar specialist heeft.
 • een epileptische aandoening heeft, tenzij deze persoon toestemming heeft van de specialist.
 • wanneer het aanbrengen van “warmte" of verhoogde warmte op de huid een contra-indicatie is. Weerstanden op de printplaat produceren een mild thermisch effect.
 • “fotosensitief" is, tenzij u toestemming heeft van de specialist. Sommige aandoeningen en medicijnen kunnen lichtgevoeligheid veroorzaken. Fotosensitiviteit kan een bijwerking zijn van bepaalde kankerbehandelingen, zoals chemotherapie of radiotherapie.
 • lichtgevoelige medicijnen gebruikt zoals: Benzolperoxide, Salicylzuur, anti-schimmel medicatie, MTX, anti-depressiva, Sint Janskruid, Tetracycline, Roaccutane, bepaalde antibiotica of schildkliermedicatie. Vaak is het al voldoende 5 dagen deze medicatie te stoppen alvorens een behandeling te ondergaan.
 • kanker heeft of behandeld wordt tegen deze ziekte.
 • steroïde medicijnen gebruikt zoals Hydrocortisonen.
 • met bepaalde auto immuun ziekten zoals Lupus Erythematose of Albinisme.

Bekijk hier de producten van Celluma.

Kijk hier voor meer informatie.