IBD Black lava/neon

De IBD black lava is een zwarte gellak met een goede dekking. Voor de zomer is het daarom een leuk idee om de gellak met felle neon kleuren te combineren voor een zomerse look. Dit kan ook met de gellak van IBD, die ook een goede dekking hebben.

Klik hier om IBD te bekijken.

Neon kleuren

Neon kleuren kunnen fel zijn, maar ook erg mooi met een zwarte of witte kleur op een aantal nagels. Zo is het contrast tussen de felle kleuren en zwarte kleur goed in evenwicht. De gellak van IBD is gemakkelijk aan te brengen. Het is een 100% gelformule die aanbrengt als een nagellak. Hiermee loop je de hele zomer met mooie nagels die lang blijven zitten. Binnen 2 minuten kun je de gellak aanbrengen die er egaal en met een hoogglans uitziet.

IBD

De pure gel formule draagt als een klassieke gel en brengt aan als een nagellak. Geniet van een rijkere kleur die snel uithardt onder LED of UV licht. De IBD Just Gel Starburst beschermt de natuurlijk nagels met een sterkere en langere draagbaarheid als resultaat. In 3 simpele stappen geeft het Just Gel Lak Systeem u mooi gelakte nagels. Het uitvoeren van manicures en pedicures is nog nooit zo eenvoudig geweest.
De IBD Just Gel formule werkt met een Power Bond, een IBD Just Gel Base Coat, een IBD Just Gel Top Coat en een lang draagbare gellak met een keuze uit vele tinten. Doordat IBD Just Gel 100% pure gel is, hebben zij een langere houdbaarheid. Geen toevoegingen van nagellak die snel verdampen en dik worden.

Share