IBD Control Gel Collection

Maak kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van gel: IBD Control Gel Collection.

Alle voordelen van Gel en Acryl in 1!

IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: de IBD Control Gel Collection. Een nieuwe pro-hybride gel die de complexiteit van harde gel en acryl overwint in een eenvoudige, voorgemengd product in een tube.

Deze LED / UV-formule is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en ongecompliceerde toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats, beweegt wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken. De IBD Control Gel is lichter dan acryl en harde gels, zonder in te boeten aan sterkte en stabiliteit, maar zonder de geur van monomeren of overtollig stof.
Ontdek de voordelen.

Upgrade naar een nieuwe generatie gel die u de kracht geeft om elk aspect van de applicatie-ervaring te beheersen van doseren, aanbrengen, tot uitharden. De gecombineerde voordelen van gel en acryl zijn verpakt in een alles-in-één, geurloze, ultra lichte en harde formule.

Waarom IBD Control Gel?

• Control Gel is een voorgemenge formule, geleverd in een tube. Hierdoor komen er geen geuren vrij en is het product eenvoudig aan te brengen.
• Super sterke applicatie.
• Control Gel is makkelijk te verwerken door de lichte self levelling eigenschappen.
• Alle voordelen van gel en acryl in één.
• Verkrijgbaar in 6 kleuren voor de perfecte overlay en extension.

Geinteresseerd? Klik hier voor workshop informatie.

Share