Wat is IBD Control Gel?

IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: IBD Control Gel. Een nieuwe pro-hybride gel die de complexiteit van harde gel en acryl overwint in een eenvoudige, voorgemengd product in een tube.

Alle voordelen van Gel en Acryl in 1!

Maak kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van gel

De IBD Control Gel LED/UV-formule is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en ongecompliceerde toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats, beweegt wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken. IBD Control Gel is lichter dan acryl en harde gels, zonder in te boeten aan sterkte en stabiliteit, maar zonder de geur van monomeren of overtollig stof.
Ontdek de voordelen.

Upgrade naar een nieuwe generatie gel die u de kracht geeft om elk aspect van de applicatie-ervaring te beheersen van doseren, aanbrengen, tot uitharden. De gecombineerde voordelen van gel en acryl zijn verpakt in een alles-in-één, geurloze, ultra lichte en harde formule.

Workshop IBD Control Gel

Deze workshop is gratis te volgen na aanschaf van het IBD Control Gel Intro Kit. Mocht u deze nog niet hebben aangeschaft, kunt u voor aanvang van de workshop uw intro kit inkopen.

Inhoud workshop:

– Wat is IBD Control Gel
– IBD Control Gel producten
– IBD Control Gel techniek en
– Oefenen op tips
– Control Gel overlay
– Control Gel French Reverse
– Control Gel Babyboom

Klik hier voor de workshopdata

Meldt u zich graag uiterlijk 2 dagen vóór de workshop aan.

Beheers de dosering

Onze nieuwe voorgemengde formule wordt geleverd in een gemakkelijk te doseren tube. Eenvoudig knijpen en snijden met de IBD-spatel.

Beheers de applicatie

Breng een kleine hoeveelheid van de Control Gel op de nagelplaat, klop en vorm de Gel op de nagel.

Beheers de nivellering

De geringe nivellerende eigenschappen van de Control Gel helpen bij een moeiteloze en precieze toepassing.

Beheers de complexiteit

De Control Gel beweegt en hardt uit op commando, zodat u kunt vormen en verfijnen tot de nagels klaar zijn. Zodra je de gewenste modellage hebt bereikt, hard je uit onder LED/UV gedurende 60 sec. of UV in 2 min. Werk de nagel af met de IBD Intense Seal.