Kantoorruimte huren Eindhoven

Wil je een kantoorruimte huren Eindhoven? In ons gebouw zijn er op dit moment 2 kantoorruimtes te huur op de Urkhovenseweg 43.

Het is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en ook de voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau.

Een Kantoorruimte huren Eindhoven met een oppervlakte van 50 m2 en een kantoorruimte van 25 m2, het is mogelijk. Uiteraard zijn ze ook samen te huren en er is een mogelijkheid voor extra magazijnopslag.

Kantoorruimte huren Eindhoven en prijzen


Huurprijs kantoorkamer 25 m2: €400,00
Huurprijs kantoorkamer 50 m2: €850,00
Huurprijs beide kantoorkamers: in overleg.
Prijzen zijn incl. servicekosten/gas/water/licht, excl. btw.

Er zijn vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een parkeerplaats bij het kantoorgebouw gelegen. Ook is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden na werktijd of in het weekend wil afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto. Er liggen verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ‘Eindhoven, Broekakkerseweg’ ligt om de hoek. Het kantoorpand ligt aan de rand van Eindhoven, dichtbij een aantal prachtige natuurgebieden. Dus aan wandelmogelijkheden is er op deze locatie geen gebrek! Op loopafstand van jouw kantoorruimte bevindt zich een Lidl, ideaal om even een snelle boodschap te doen.

Share