Representatieve kantoorruimte huren in Eindhoven of praktijkruimte huren aan de rand van Eindhoven op 5 min. afstand van het centrum.

Kantoorruimte huren in Eindhoven van 2 ruimtes met een oppervlak van 25m2 en/of 50m2 op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor extra opslagruimte.

U maakt gezamenlijk gebruik van de keuken en toiletten. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. De locatie bevindt zich aan de rand van een natuurgebied en het is daarom een heerlijke omgeving om te werken.

Mocht u niet altijd aanwezig zijn in uw kantoor, geen probleem. Er is altijd iemand aanwezig om eventueel post/pakketten aan te nemen of bezoekers op te vangen.

Kantoorruimte huren in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Urkhovenseweg. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 534 m2. Het is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en ook de voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 2 kantoorruimtes te huur aan de Urkhovenseweg. De kantoorruimtes hebben een oppervlakte van resp. 25 en 50 m2. De huurprijs is inclusief servicekosten en gebaseerd op een 1 jarig huurcontract. Wanneer je een kantoorruimte huurt op deze locatie heb je ook de mogelijkheid om een postadres op te nemen en je onderneming KVK in te laten schrijven. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een parkeerplaats bij het kantoorgebouw gelegen. Ook is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden na werktijd of in het weekend wil afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto. Er liggen verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ‘Eindhoven, Broekakkerseweg’ ligt om de hoek. Het kantoorpand ligt aan de rand van Eindhoven, dichtbij een aantal prachtige natuurgebieden. Dus aan wandel mogelijkheden is er op deze locatie geen gebrek! Op loopafstand van jou kantoorkamer bevindt zich een Lidl, ideaal om even een snelle boodschap te doen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op. Kom geheel vrijblijvend langs voor een een rondleiding en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg. 

Wilt u meer info of wilt u komen kijken? Neem dan contact op: 06-53992916.

https://www.facebook.com/NailLineCosmetics/

Share