Deze LED – UVC Desinfectie box met UVC-straling is milieuvriendelijk, zacht, zeer efficiënt en vrij van chemicaliën.😍

𝙸𝚍𝚎𝚊𝚊𝚕 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚑𝚎𝚝 𝚍𝚎𝚜𝚒𝚗𝚏𝚎𝚌𝚝𝚎𝚛𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚊𝚕 𝚓𝚎 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚖𝚊𝚝𝚎𝚛𝚒𝚊𝚊𝚕.💙

𝑬𝒏…𝑫𝒆𝒛𝒆 𝒃𝒐𝒙 𝒉𝒆𝒆𝒇𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒐𝒑𝒍𝒂𝒂𝒅 𝒇𝒖𝒏𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒋𝒆 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒆𝒍𝒆 𝒕𝒆𝒍𝒆𝒇𝒐𝒐𝒏. 𝑯𝒐𝒆 𝒈𝒂𝒂𝒇 𝒊𝒔 𝒅𝒂𝒕?!😄

Shop deze box hier op onze website

LED – UVC Desinfectie box

De desinfecterende sterilisatie box met UV C-straling is milieuvriendelijk, zacht, zeer efficiënt en vrij van chemicaliën. De meest energetische Uv-straling vernietigt in korte tijd de structuur van DNA- en RNA-strengen, de cellen van bacteriën, virussen en schimmels. Hierdoor kunnen zij zich niet meer voortplanten en sterven af. Het effectieve bereik is na slechts enkele minuten 99,9%!

Hygiëne en desinfectie staan natuurlijk voorop in een nagelsalon. Het belang van een goede hygiëne en desinfectie is groter dan ooit. Om de desinfectie van uw werkmaterialen zoals: nagelvijlen, penselen, spatels, bokkenpoot, tip cutter, nageltang, nagelborstel en kleurenringen gemakkelijker en veiliger te maken bieden wij u deze desinfecterende sterilisatie box aan.

Wat is UVC Led sterilisatie?

UV-C licht is kortgolvig ultraviolet licht. Zonlicht bevat UV-C licht. UV-C licht tast het DNA en RNA in cellen aan, en is schadelijk voor micro-organismen en virussen. Micro-organismen absorberen het UV-C licht, waardoor hun genetisch materiaal wordt aangetast en de cel zich niet meer kan delen. Hierdoor worden de bacteriën en virussen inactief en kunnen niet overleven. UVC LED-licht verwijdert bijna alle ziektekiemen en bacteriën die infectieziektes kunnen veroorzaken. Bovendien biedt het toestel een QI-oplaadfunctie voor mobiele telefoons.

Werking desinfectie sterilisatie box:

  • Verbind het apparaat met behulp van de USB-kabel met een USB-uitgangsadapter.
  • Leg je spullen in de doos en sluit de deksel.
  • De desinfectie start onmiddellijk met een duur van 3 minuten. De ronde blauwe lampjes op de box beginnen dan van links naar rechts te knipperen.
  • Als je meerdere items tegelijk wil desinfecteren, druk je 2 a 3 seconden op de knop. Hiermee start je de power-modus met een duur van 15 minuten.
  • Zodra de ronde blauwe lampjes op de box stoppen, is het desinfecteren klaar.

Oplaadfunctie mobiel:

  • Plaats je mobiele telefoon in het midden van de box.
  • Sluit de deksel.
  • Druk vervolgens op de ronde knop. Hierdoor begint de ring rond de knop de knipperen, en laad je telefoon op.
  • Druk twee keer snel op de ronde knop om de oplaadfunctie te deactiveren.
Share