Celluma Relax

Ledlicht Therapie Celluma is snel bekend geworden als één van de meest effectieve manier voor huidverjonging en herstel van de huid. Het is een lichttherapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Een methode voor bestrijding van acne, maar ook voor het verbeteren van een verslapte huid.

Verschillende kleuren Ledlicht

De ledlamp heeft 3 verschillende kleuren. Blauw licht, infrarood & rood licht. Het blauwe licht neutraliseert acne bacteriën. Het infra rode licht remt ontstekingsprocessen en stimuleert huidvormende cellen en het rode licht verhoogt de productie van collageen en elastine.

Ledlicht Therapie Celluma

Celluma is goedgekeurd door de FDA voor pijnbestrijding en huidverzorging. Gebruik Celluma LED lichtenergie om de gezondheid van de cellen te verbeteren. Celluma lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefselcellen. Op dezelfde manier als planten chlorofyl gebruiken om zonlicht om te zetten in plantenweefsel, kunnen lichtintensieve diodes (LED’s) met hoge intensiteit die specifieke, bewezen golflengten van licht gebruiken, een natuurlijke biostimulerend effect in menselijk weefsel veroorzaken.

Klik hier om de Celluma te bekijken in onze webshop.

Hoe werkt Ledlicht Therapie Celluma

  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen en agressieve middelen.
  • Flexibel en voldoet nauw aan het behandelgebied voor optimale effectiviteit in tegenstelling tot andere LED-apparaten.
  • Ontworpen om grote oppervlakten te behandelen en kan overal op het lichaam veilig worden gebruikt.
  • Veilig voor het hele gezin.
  • Draagbaar en lichtgewicht – gemakkelijk voor clinici en patiënten om op te brengen en mee te reizen.

Share