Color Gel Monday – Mermaid Glitterdust❤️

Dit mooie effect is gecreëerd met onze Color Gels en Mermaid Glitterdust. Door deze samen te combineren krijg je een super mooi effect. 😍

Lees hier meer over hoe je dit effect met Mermaid Glitterdust krijgt hier

Color Gels: #259 Neon Peach, #260 Neon Mint, #261 Neon Hot Pink, #262 Neon Soft Peach

Zijn nagels en beauty jouw passie? Wellicht is de opleiding Nagelstyliste Basic van NLC Opleidingen wat voor jou!

De Opleiding Nagelstyliste Basic bestaat uit 3 lesdagen, verdeeld over een periode van ongeveer 6 weken.

Bij de Opleiding Nagelstyliste Basic wordt de techniek van de volmodellage geleerd. De volmodellage is een gelsysteem waarbij er gewerkt wordt met een 3-fase builder gel. Dit systeem kan aangebracht worden bij een verlenging van de natuurlijke nagel of een versteviging van de natuurlijke nagel.

Na het volgen van deze opleiding heb je de mogelijkheid om éénmaal per maand een lesdag te volgen. Zolang je met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag je deze perfectietrainingen blijven volgen.

Tijdens de perfectietrainingen kun je de technieken verbeteren en met de docent de problemen bespreken die je in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als je uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Door het afronden van de Opleiding Nagelstyliste Basic krijg je de eerste 3 perfectietrainingen gratis en vervolgens betaal je per perfectietraining €25,00.

Je hebt tijdens jouw opleiding intensief contact met de docente. Zij zal je in de gaten houden en begeleiden totdat je klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken.

Meer info over deze opleiding? Klik dan hier

Over onze Color Gels

Color Gel is niet meer weg te denken uit de nagelsalon, zelfs kapsalons, beautysalons en pedicuresalons werken steeds meer met Color Gel.

Het assortiment Color gels bestaat uit meer dan 250 kleuren en ieder seizoen wordt het assortiment aangevuld met nieuwe collecties. Het assortiment Color Gels betaat uit basis crème Color gels, Pearl colors, Metallic colors, Shimmer gels, Glitz gels, Effect gels, French colors, Nude colors, Neon colors etc.

 Voordelen van de NLC Color Gel op een rij:

  • assortiment met meer dan 250 kleuren
  • zeer dun aan te brengen
  • geeft een sterke dekking
  • onderling te mengen om zo eigen kleuren te creëren
  • zeer geschikt voor geldesign
  • zeer geschikt om direct over teennagels aan te brengen
  • te gebruiken met een gellak systeem

 

 

Share