NLC Magic High Gloss. ✨ Wist je dat onze Magic High Gloss zorgt voor een defecte afwerking van de gelnagels? 💗

Bekijk de Magic High Gloss hier 

NLC Magic High Gloss

NLC Magic High Gloss is een volle hoogglans topgel die zorgt voor een perfecte afwerking van de gelnagels.

Bijzondere eigenschap:

Na uitharding is deze gel erg hard en behoorlijk slijtvast met een sterke hoogglans. Wanneer er een French Manicure of Glittergel is aangebracht over de builder gel, is het aan te raden de Magic High Gloss aan te brengen. Deze topgel is namelijk wat voller en heeft dan een goede egaliserende werking.

  • Uitharding: 90-120 seconden onder een 4×9 watt UV lamp en 60 sec. in een UV/LED lamp.
  • Viscositeit: middel
  • Kleur: clear
  • Inhoud: 15 ml.

Magic gel

NLC Magic High is een 3-fase semi volmodellage gel. De Magic Builder Gel is een semi builder gel omdat deze gel tijdens het aanbrengen self-leveling is. Dit betekent dat de gel een beetje ‘loopt’ zodat het makkelijker is de gel gladder aan te brengen.

Magic Base Gel: basegel – Magic Builder Gel: builder gel
 – Magic High Gloss: volle super hoogglans topgel

Nageltype:

Geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel extra hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Share