Onze merken

 

Logo E.Mi

NLC – Nail Line Cosmetics

Door de jarenlange ervaring in nagelstyling hebben wij een eigen label producten ontwikkeld: NLC genaamd. Een complete lijn producten voor de professionele nagelstyliste. De productlijn van NLC staat altijd garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zullen altijd trends en ontwikkelingen op de voet volgen en op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zal het assortiment producten altijd in ontwikkeling zijn en zullen er regelmatig nieuwe producten gepresenteerd worden met de daarbij horende technieken.

NLC is de productlijn van Nail Line Cosmetics die gespecialiserd is in gelnagel producten. Een zeer uitgebreid assortiment voor de professionele nagelstyliste. Builder Gels, self-levelling Gels, Extension Gels, Color Gels, Shimmer Gels, Glitz Gels, Pearl Gels en zelfs een collectie 3D Color Gels.

E.MiLac

Als het gaat om een chique salon manicure is E.Mi een trendsetter en
een vernieuwer in de markt. Ze zijn de eerste keuze van stijlvolle dames
en nagel industrie leiders in 33 landen. Blijf op de hoogte van E.Mi
producten en technieken! Creëer een succesvolle salon, word een gewilde
nagelkunstenaar en vestig jezelf als manicure mode-expert. E.Mi manicure collecties haalt inspiratie uit haute couture en zijn
te zien op de heetste modeshows ter wereld. Elk modeseizoen brengt E.Mi
een nieuwe collectie uit om uw stijlvolle outfits aan te vullen. E.Mi is
trots om te kunnen zeggen dat de manicure collecties te vinden zijn in
32 500 van ‘s werelds beste schoonheidssalons over de hele wereld.

BO. Systems

BO.Systems is een nieuw merk gecreërd door de Beauty Company. De visie van het merk is om je kansen te bieden, kansen om je innerlijke rust te vinden en meer mooie momenten te creëren. Het lanceren van een merk dat innovatie, toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen. Het is een collectie producten die geïnspireerd is op de sereniteit die tegenwoordig te vaak wordt vergeten. BO. Systems bestaat nu uit BO.Nail en BO.Lash. Hiervan hebben wij alleen de producten van BO.Nail in ons assortiment. Het doel is om je identiteit te versterken en je individualiteit uit te drukken door middel van je nagels. Van natuurlijke nude tot aan dramatisch zwart, we hebben een kleurenpallet voor elke stemming. Of je nu je natuurlijke nagels wil verwennen met een voedende behandeling of de nagels wilt verfraaien door een extremere lengte, we hebben een productsysteem dat aansluit op jouw nagels en jouw wensen. “Krachtige vrouwen met mooie nagels, die de wereld veroveren" – BO.Nail

Sweden Nails

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief. Sweden Nails Gelpolish is een gellak systeem en geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Dit systeem is geschikt voor de nagelsalon, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Nail Line Cosmetics is exclusief verdelen van Sweden Nails in Nederland en België.

Caption

Caption is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

IBD

Al meer dan vier decennia is IBD, ook wel bekend als International Beauty Design, toonaangevend in de nagelverzorgingsindustrie. IBD domineert de markt met technologie van wereldklasse en ongeëvenaarde innovatie. Als vertrouwde go-to voor top nagelprofessionals wereldwijd, heeft IBD iconische formules ontwikkeld. Topproducten die onmisbaar zijn geworden onder de beste nagelstylisten in de industrie.

IBD ontwikkelt en introduceert producten van topkwaliteit. IBD onderzoekt voortdurend nieuwe technologie om het voortouw te nemen in onze steeds groeiende salonindustrie. IBD is toegewijd om professionele nageltechnieken nieuwe en praktische manieren te bieden om de klantentevredenheid en een winstgevende onderneming te bevorderen.

Vandaag de dag richt IBD zich op het opbouwen van sterkere relaties met de beste salons en professionals die de wereld te bieden heeft, waardoor de manier waarop we schoonheid en nagelverzorging ervaren één salonbezoek per keer verandert.

Celluma

Celluma is goedgekeurd door de FDA voor pijnbestrijding en huidverzorging. Gebruik Celluma LED lichtenergie om de gezondheid van de cellen te verbeteren. Celluma lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefselcellen.

Hoewel vergelijkbare apparaten op de markt beweren hetzelfde te doen, vereisen ze vaak dat je meerdere panelen en accessoires koopt. Dit om specifieke omstandigheden te behandelen of om verschillende delen van het lichaam te huisvesten.

Als alternatief biedt Celluma een handige oplossing in een veelzijdig alles-in-een-systeem.

FiX

FiX Gel Powder System is ontwikkeld door Nail Line Cosmetics. Hét systeem dat iedere gellak dé power geeft van een gel- of acrylnagel.

FiX Gel Powder System is ontwikkeld uit de behoefte van de markt om aan een gellak behandeling meer sterkte te geven. Bij het systeem FiX Gel Powder wordt er gewerkt met een soak-off gelsysteem die bestaat uit een FiX Rubber Base, een FiX Topgel en een FiX Powder naar keuze. In dit systeem is de Base heel goed afgestemd op de Powder.

Het FiX Gel Powder System geeft de look en de kracht van een gel- of acrylnagel. Het systeem is binnen 30 minuten aan te brengen en binnen 10 minuten afweekbaar.

Curasano

Meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers gingen vooraf totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

Een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt.

 

Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.
Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

Spa Ritual

Alle producten van Spa Ritual zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRitual is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit. Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten. Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.

EZ Flow

Al meer dan 25 jaar is EzFlow een industrieel innovator op het gebied van nagelvorzingsproducten en producten voor kunstnagelsystemen. Denk daarbij aan nagelriemolie, handcrème en gel.

EzFlow is verantwoordelijk voor vele primeurs in de industrie en de ontvanger van vele prijzen!

EzFlow is wereldwijd bekend als een wedstrijd merk die altijd een stapje voor heeft op andere merken op het gebied van technologie en onderzoek. EzFlow zet zich in voor mondiale vorming en professionele ontwikkeling.

De missie van EzFlow is om producten te maken die voldoen aan de verwachtingen van salon eigenaren én nagelstylistes! Daarom is EzFlow ook gemaakt voor nagelstylistes, door nagelstylistes.

With EzFlow, you can…

Seche

Seche, Inc werd opgericht in 1991 voor de productie, verkoop en distributie van de revolutionaire technologie die uiteindelijk Seche Vite Dry Fast Top Coat is geworden.

Het is vanaf het begin de bedoeling geweest om deze geweldige technologie te leveren aan de professionele nagelstyliste. Seche Vite was de eerste gepatenteerde niet vegelende, sneldrogende Top Coat die de onderliggende nagellak veel sneller uithardt. Hiermee creëerde Seche Vite een meer duurzame schild dan ieder ander product op de markt op dat moment en zelfs tot op de dag van vandaag. Het is nog steeds, na meer dan een decennium, de mooiste en meest geprezen top coat voor nagellak in de wereld.