Opleiding IBD Control Gel

Wat is IBD Control Gel? IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: IBD Control Gel.

Een nieuwe pro-hybride gel die de complexiteit van harde gel en acryl overwint in een eenvoudige, voorgemengd product in een tube. Alle voordelen van Gel en Acryl in 1!

De IBD Control Gel LED/UV-formule is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en ongecompliceerde toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats, beweegt wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken.

IBD Control Gel is lichter dan acryl en harde gels, zonder in te boeten aan sterkte en stabiliteit, maar zonder de geur van monomeren of overtollig stof. Ontdek de voordelen. Upgrade naar een nieuwe generatie gel die u de kracht geeft om elk aspect van de applicatie-ervaring te beheersen van doseren, aanbrengen, tot uitharden.

De gecombineerde voordelen van gel en acryl zijn verpakt in een alles-in-één, geurloze, ultra lichte en harde formule.

Certificaat

Iedere cursist die een Opleiding IBD Control Gel heeft gevolgd ontvangt een certificaat van de opleiding.

Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.

Gratis perfectietrainingen

Wanneer u gekozen heeft voor één van de opleidingen tot Nagelstyliste, kunt u 1x in de maand een gratis perfectietraining volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen.

Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Bij de Opleiding IBD Control Gel krijgt u 2 gratis perfectietrainingen. De eventueel daaropvolgende lessen kosten €25,00 per les.

Inhoud Opleiding IBD Control Gel:

  • Wat is IBD Control Gel?
  • IBD Control Gel producten
  • IBD Control Gel techniek en
  • Oefenen op tips
  • Control Gel overlay
  • Control Gel French Reverse
  • Control Gel Babyboom

U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken.

Opleiding IBD Control Gel

Deze tweedaagse Opleiding IBD Control Gel is te volgen na aanschaf van het IBD Control Gel opleidingspakket.

Kosten van de Opleiding IBD Control Gel:

2 dagen opleiding € 250,00

  • inclusief lunch cursist en model
  • incl. 2 gratis perfectietrainingen

Basispakket € 165,00

  • exclusief UV/LED-uithardingslamp

Duur van de opleiding:
2 dagen, verdeeld over een periode van ongeveer 1 maand.
De lestijden zijn van 10.00 tot ±16.00 uur.

Als aanvulling kan er een theorieles gevolgd worden à €125,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Beheers de dosering

Onze nieuwe voorgemengde formule wordt geleverd in een gemakkelijk te doseren tube. Eenvoudig knijpen en snijden met de IBD-spatel.

Beheers de applicatie

Breng een kleine hoeveelheid van de Control Gel op de nagelplaat, klop en vorm de Gel op de nagel.

Beheers de complexiteit

De geringe nivellerende eigenschappen van de Control Gel helpen bij een moeiteloze en precieze toepassing.

Beheers de nivellering

De Control Gel beweegt en hardt uit op commando, zodat u kunt vormen en verfijnen tot de nagels klaar zijn. Zodra je de gewenste modellage hebt bereikt, hard je uit onder LED/UV gedurende 60 sec. of UV in 2 min. Werk de nagel af met de IBD Intense Seal.

Andere opleidingen bij Nail Line Cosmetics

Opleiding Nagelstyliste Profi Gel

Bij de Opleiding Nagelstyliste Profi Gel wordt de techniek van de volmodellage geleerd. De volmodellage is een kunstnagelsysteem waarbij er gewerkt wordt met een 3-fase gel, de Classic gel. Dit systeem kan aangebracht worden bij een verlenging van de natuurlijke nagel of een versteviging van de natuurlijke nagel.
Lees meer…

Opleiding Manicure

Een belangrijk onderdeel van nagelstyling is de verzorging en de behandeling van de hand en de natuurlijke nagel. Tijdens de opleiding Manicure worden de volgende punten behandeld:
Lees meer…

Opleiding Hand Spa

Wanneer u voldoende kennis en vaardigheden heeft met de klassieke Manicure, moderne Manicure en producten voor de natuurlijke hand- en nagelverzorging, kunt u kiezen om alleen de opleiding Hand Spa te volgen.
Lees meer…

Opleiding Nagelstyliste Allround

De Opleiding Nagelstyliste Allround bestaat uit de opleiding Profi Gel Nagelstyling (5 lesdagen) en de opleiding Manicure (2 lesdagen). Het bij deze opleiding behorende pakket is het Allround pakket.
Lees meer…

Perfectietraining

Iedere cursist, die een Opleiding Nagelstyliste Profi Gel heeft gevolgd bij Nail Line Cosmetics heeft het recht om 5x één keer per maand gratis een Perfectietraining te volgen. Deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen.
Lees meer…