IBD Control Gel Intro Kit

Opleiding IBD Control Gel

Nagelstyling is een vak. Nagelstylistes opleiden is ons vak. Daarom volg jij een Opleiding Nagelstyliste bij Nailline Cosmetics. De opleiding IBD Control Gel is nu toegevoegd aan het opleidingspakket.

Wat is IBD Control Gel?

IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: IBD Control Gel. Een nieuwe pro-hybride gel die de complexiteit van harde gel en acryl overwint in een eenvoudige, voorgemengd product in een tube.

Alle voordelen van Gel en Acryl in 1!

Maak kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van gel en volg de Opleiding IBD Control Gel.

De IBD Control Gel LED/UV-formule is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en ongecompliceerde toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats, beweegt wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken. IBD Control Gel is lichter dan acryl en harde gels, zonder in te boeten aan sterkte en stabiliteit, maar zonder de geur van monomeren of overtollig stof.
Ontdek de voordelen.

Upgrade naar een nieuwe generatie gel die u de kracht geeft om elk aspect van de applicatie-ervaring te beheersen van doseren, aanbrengen, tot uitharden. De gecombineerde voordelen van gel en acryl zijn verpakt in een alles-in-één, geurloze, ultra lichte en harde formule.

Opleiding IBD Control Gel

Deze tweedaagse Opleiding IBD Control Gel is te volgen na aanschaf van het IBD Control Gel opleidingspakket.

Kosten van de Opleiding IBD Control Gel:

2 dagen opleiding € 250,= excl. BTW
– inclusief lunch cursist en model
– incl. 2 gratis perfectietrainingen

Basispakket € 165,= excl. BTW
– exclusief UV/LED-uithardingslamp

Duur van de opleiding:
2 dagen, verdeeld over een periode van ongeveer 1 maand.
De lestijden zijn van 10.00 tot ±16.00 uur.

Als aanvulling kan er een theorieles gevolgd worden à €125,00

Inhoud Opleiding IBD Control Gel:

– Wat is IBD Control Gel
– IBD Control Gel producten
– IBD Control Gel techniek en
– Oefenen op tips
– Control Gel overlay
– Control Gel French Reverse
– Control Gel Babyboom

U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken.

Gratis perfectietrainingen na opleiding IBD Control Gel:

Wanneer u gekozen heeft voor één van de opleidingen tot Nagelstyliste, kunt u 1x in de maand een gratis perfectietraining volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen. Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.
Bij de Opleiding IBD Control Gel krijgt u 2 gratis perfectietrainingen. De eventueel daaropvolgende lessen kosten €25,00 per les.

Certificaat

Iedere cursist die een Opleiding IBD Control Gel heeft gevolgd ontvangt een certificaat van de opleiding.

Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.

Share