Opleiding Manicure!?

Opleiding in the picture: Manicure – De opleiding Manicure is een belangrijk onderdeel van nagelstyling – de verzorging en de behandeling van de natuurlijke nagel en handen.?

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor de natuurlijke nagel. Van het verzorgen van de natuurlijke nagel tot het lakken en op dit moment kan alles met kleur.

Meer info: http://www.opleidingnagelstyliste.nl/manicure/

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Share