Dame Rode Nagellak

Perfectie Training

Puntjes op de i zetten? Volg dan een Perfectie Training bij NLC!

Stap voor stap worden de puntjes op de i gezet. De begeleiding kan net zo lang duren als u nodig hebt, het vak voldoende beheerst om als professioneel nagelstyliste succes te hebben. Alleen zo kunt u een vast en tevreden klantenbestand opbouwen.

De Training

Iedere cursist die de module Opleiding Nagelstyling Basis, Overlay & Sjablonen, IBD Control Gel of de FiX Gel Powder system heeft gevolgd bij Nail Line Cosmetics heeft het recht om een aantal keer 1x per maand gratis een Perfectietraining te volgen. Deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen. Daarna betaalt de cursist voor iedere training een lichte vergoeding van €25.00. Dit traject gaat door totdat u zelfstandig als professioneel nagelstyliste kunt werken.

De Perfectie Training is bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in  de gaten te houden. Op een Perfectie Training kunt u de technieken perfectioneren. Daardoor gaat u steeds sneller werken en een betere kwaliteit leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels/producten kunt werken. Uiteraard is het ons streven dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

De begeleiding van Nail Line Cosmetics gaat overigens verder dan het toezien op uw technieken, kennis en behendigheid. Ook voor het zoeken van een werkplek, het opzetten van een klantenbestand en het starten van een nagelstudio helpt Nail Line Cosmetics u graag!

Bekijk hier de Perfectie Training

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Share