Pink Monday

Pink Monday!🌸💟

On Monday we wear Pink!

Geweldige nagellak kleur in het roze! Wie wilt dat nou niet! Bekijk de nagellak nu in onze webshop

Unieke Caption nagellak technologie

CAPTION nagellak maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een uniek next generation technologie met meerdere patenten. Deze unieke LacQ3 technology is verwerkt in zowel de kleuren als de Base- en Topcoats, die zorgen voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt.

CAPTION nagellak is een nagellak die daardoor gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten. Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

CAPTION nagellak is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer Basecoat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer Basecoat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de Basecoat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren, seizoenskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat.

Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look! “Met trots introduceren we de meest geavanceerde beauty musthave. Nagels zijn een unieke manier om zowel je verhaal te vertellen, als je persoonlijke stijl te belichten. Met deze bijzondere lak creëert elke vrouw in no time een perfecte nail look”, aldus Greg Solo, co-founder van CAPTION en President van Young Nails Inc.

Ga hier naar een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de Caption nagellak.

SpaRituals Gold Collection

De GOLD Collection bestaat uit prachtige kleuren met de Smudge Repair Technologie. Deze technologie verdubbelt dus de houdbaarheid van de aangebrachte manicure! De GOLD lakken, zoals de Idyllic, zijn eenvoudig aan te brengen door middel van 2 stappen. De eerste stap is het aanbrengen van de Color. Hier wordt vervolgens de flexibele Topcoat overheen aangebracht. Deze Topcoat geeft een hoogglans, is krasbestendig dus zorgt voor een lange houdbaarheid op de nagels. Door de unieke formule is een Basecoat niet nodig!

De GOLD lakken worden op dezelfde manier als een “gewone” nagellak aangebracht en wordt afgewerkt met de GOLD Flexible Topcoat. De GOLD flesjes zijn voorzien van de gepatenteerde GOLD cap ™. Deze cap ma

akt het mogelijk de flesjes gemakkelijk te openen en zorgt voor een precieze applicatie. Daarnaast is de GOLD Mindful Brush ontworpen. Een kwastje bestaande uit 600 haren die het mogelijk maakt vrijwel in 1 strijk de lak aan te brengen, zonder strepen. Het is een ideaal product voor de veeleisende klant die langer van haar nagellak wilt genieten en waarde hecht aan veganistische en natuurlijke cosmetica. De lakken zijn 5-free wat inhoudt dat er geen DBP, Tolueen, Formaldehyde, Hars of Kamfer in verwerkt is.

Sweden Nails nagellak- 10 Free: de ‘next generation’nagellak!

Het label Sweden Nails richt zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels. De vraag naar zachte ingrediënten, veganistische producten etc. neemt bij de consument echt toe. Dus voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg goed. Sweden Nails nagellak is ook 100% veganistisch en glutenvrij. De nagellak is dierproefvrij.

10 Free nagellak van Sweden Nails zonder de ingrediënten:

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten- Xyleen – Ethyl Tosylamide – MeHq en HQ.

Share