Review van een klant...

”Review van een klant”?

Voor onze vaste rubriek ”Review van een klant”? geven wij het woord aan… Brigit Nails.

Twee jaar geleden is Brigit gestart met de opleiding Nagelstyliste bij Nail Line Cosmetics. Brigit was een hele erge enthousiaste cursist die alles wilde weten en wilde proberen. Soms ging dat te enthousiast en te snel waardoor Brigit af en toe weer even naar de basis gestuurd werd. Brigit kwam trouw iedere maand naar een perfectie training om haar werk te perfectioneren.

Recensie

Maar wat vind Brigit nou van Nail Line Cosmetics?

Ik kom met veel plezier bij Nail Line. Wat ik erg fijn vind is de persoonlijkheid, dat is voor mij heel belangrijk. Als je binnenkomt bij Nail Line is het altijd vertrouwd en er wordt altijd gevraagd hoe het gaat met je klanten. Ze informeren altijd of je vragen hebt en of het gelukt is met de handvaten die je hebt meegekregen tijdens de perfectie trainingen.

De perfectie trainingen zijn ook altijd fijn om weer even de puntjes op i te zetten. Tijdens de perfectie trainingen worden de technieken in de gaten gehouden, wordt er aan je snelheid gewerkt en kan je alle producten testen.

Tijdens de trainingen wordt er ook altijd aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen of producten die gaan komen, het wordt eerst tot in detail uitgewerkt.

Praten onder elkaar met de andere cursisten om ideeën uit te wisselen is altijd interessant. De trainingen zijn ook persoonlijk gericht naar iedere cursist. Gaby weet precies wat je plus en je min puntjes zijn en daar wordt op getraind. Gaby is een super leermeester om het vak tot in detail te leren, ze neemt je serieus en is kundig. Je mag ook altijd bellen of langskomen met een klant als je ergens zelf niet uitkomt. Het is dus altijd fijn om perfectie training te volgen.

Ik ben zeer tevreden over Gaby en haar team, professioneel, kundig en een luisterend oor.

Producten

Er is een uitgebreid assortiment met goede en vooral betrouwbare producten. Er is veel keus en voor ieder wat wils. Je krijgt de ruimte om verschillende producten te proberen. Ze blijven in ieder geval altijd op de hoogte en gaan mee met de nieuwste technieken.

De Fiber Gel van Nail Line Cosmetics is voor mij een fijn en betrouwbaar product voor in mijn salon. De Color Gels van Nail Line Cosmetics bieden je een uitgebreide keuze aan kleuren en ieder seizoen komen er steeds meer kleuren bij.

Wilt u ook kennismaken met de producten van Nail Line Cosmetics? Bekijk hier het hele assortiment.

Share