Review van een klant...

”Review van een klant”?

Voor onze vaste rubriek ”Review van een klant”? geven wij het woord aan… Thea.

Start als nagelstyliste

Jaren geleden heb ik bij een groothandel een opleiding gevolgd en ik ben toen als nagelstyliste als hobby begonnen. Dit deed ik naast mijn vaste baan.

Ik voelde dat er meer uit te halen was en ik ben toen verder gaan zoeken. Ik ben toen bij Nail Line Cosmetics terecht gekomen en dat voelde meteen goed.

Nail Line Cosmetics – passie voor het vak nagelstyliste

Daar heb ik met Gaby en haar collega’s gesproken, zij hebben echt een passie voor het vak en hun klanten. Zij hebben mij verteld wat de mogelijkheden zijn om verder te komen in het nagelvak. Dit sprak mij enorm aan en ik ben toen samen gaan werken met Nail Line Cosmetics.

Perfectietraining opleiding Nagelstyliste

Ik ben toen het opleidingstraject ingegaan door het volgen van perfectietrainingen. Daar heb ik pas echt het vak geleerd. Zeker door hun professionaliteit maar ook door de goede trainingen. Tijdens de perfectietrainingen wordt er eerst gekeken wat jouw basis is en van daaruit ga je verder trainen op je eigen punten. Je leert er de juiste technieken, je leert te werken met alle producten zoals builder gels, color gels, French Manicure gels etc.

Samenwerking met Nail Line Cosmetics

Ik ben in die tijd ook voor mezelf begonnen en inmiddels voer ik dit vak al enige jaren met zeer veel passie en voldoening uit, met de producten van Nail Line Cosmetics natuurlijk. Nail Line Cosmetics ondersteunt mij altijd. Je kan er altijd voor vragen en trainingen terecht, maar ook begeleiding.
Heb er bijna alle cursussen doorlopen om het nagelvak professioneel uit te voeren.
De producten zijn top en van de nieuwe producten en ontwikkelingen wordt je altijd op de hoogte gebracht.

Kortom, Nail Line Cosmetics is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.

Wilt u ook kennismaken met de producten van Nail Line Cosmetics? Bekijk hier het hele assortiment.

 

Share