Review van een klant...

”Review van een klant”?

Voor onze vaste rubriek ”Review van een klant”? geven wij het woord aan… Brigitte.

Historie

Brigitte en Gaby kende elkaar al heel lang, zij hebben jaren samengewerkt in de nagelsalon van Gaby. Brigitte was op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft uiteindelijk voor een andere baan gekozen. Een paar jaar later heeft ze weer contact met Gaby opgenomen. Ze vertelde dat ze niet goed in haar vel zat en ze haar werk niet prettig vond, niet bij haar paste en dat ze ongelukkig was. Brigitte zei dat haar hart toch bij het nagelvak lag. Gaby bood aan om haar te helpen het nagelvak weer op te gaan pakken.

Gaby bood haar een plek in de showroom van Nail Line Cosmetics aan om daar haar salon op te bouwen en daar haar klanten te ontvangen. Brigitte had haar werk opgezegd en haar nieuwe salon meteen ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Coaching

Daarna begon het coachingstraject van Brigitte. Brigitte heeft extra trainingen en workshops gevolgd om weer geheel op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Door de persoonlijke coaching van Gaby had Brigitte haar klantenbestand weer snel opgebouwd en zat ze binnen een mum van tijd vol met klantenafspraken.

Recensie

Maar wat vind Brigitte nou van Nail Line Cosmetics?

Brigitte vertelde dat iedereen bij Nail Line Cosmetics met hart, ziel en passie klaarstaat voor alle klanten en het hele bedrijf. Dit zie je terug in de trainingen, de producten en professionaliteit. Ook gaf Brigitte aan dat bij Nail Line Cosmetics er een enorm groot assortiment kleuren is, zowel in Color Gels als Gelpolish producten.

”Ik koop dan ook alle producten bij Nail Line Cosmetics omdat NLC een totaalconcept producten biedt. Ik voel me prettig om met het team van Nail Line Cosmetics samen te werken. Iedereen heeft zoveel passie voor het vak en de klanten, dat is opvallend. Door de grote vakkennis en ervaring van Gaby is zij in staat salons te coachen om betere resultaten te behalen. Dat is in ieder geval bij mij goed gelukt”.

Wilt u ook kennismaken met de producten van Nail Line Cosmetics? Bekijk hier het hele assortiment.

Share