Reviews Celluma

Gebruik jij ook een Celluma en wil je jouw reactie in bij de Reviews Celluma?
Laat ons weten wat je ervaring is. Dit kan andere mensen helpen om een juiste beslissing te nemen.

Stuur dan je review naar info@nailline.nl.

Review Mevr. L

De Celluma bevalt mij enorm! Zo kort als ik hem gebruik, zo snel zie ik al resultaat. Het is echt bizar!

De huidontstekingen (de huisarts zegt dat het een vorm van eczeem is, het zijn onderhuidse ontstekingen, die enigszins ogen als acne) die bij vlagen opduiken, en waar ik al van alles tegen heb geprobeerd heb (dus ook de smeersels van de huisarts) zij aanzienelijk minder. En normaal duurt dat weken! De ontstekingen zijn vooral een gevolg van een overactief immuunsysteem, wat in mijn geval zich uit in Chrohn, Bechterew en bij vlagen eczeem (dat er dus uitziet als een onderhuidse acne).

De Celluma is een uitkomst om de huidproblemen aan te pakken en de rug- en nekklachten (door Bechterew) hopelijk ook. Het fijne is dat ik de Celluma ook zittend kan gebruiken, want op mijn buik liggen is geen optie. Als het dan ook nog de rimpels wat vervaagd is dat een leuke bijvangst.

Kortom, ik ben er heel blij mee!

Mevr. L uit Ter Heijde – Celluma Pro

Bekijk hier de Celluma Pro.

Review Karina S.

Ik ben begonnen met de Celluma, omdat ik echt iets aan mijn huid wilde doen. Ik had resultaten gezien en uitgebreid advies gehad van Gaby.

Ik ben direct begonnen met de Celluma, gemiddeld 3x in de week voor enkele weken. Na een paar weken begon ik duidelijk resultaat te zien. Het is voor mij ook weer een bevestiging dat het werkt.

Je ziet het resultaat op de foto's, maar ze zijn wel echt en er is heel duidelijk een verbetering. De lijnen in mijn gezicht zijn sterk verbeterd en mijn huidstructuur is fijner geworden. Het stimuleert mij ook weer om serieus door te gaan ermee en ik adviseer iedereen de Celluma aan die iets aan huidverbetering wilt gaan doen.

Karina S. uit Eindhoven – Celluma Home

Bekijk hier de voor en na foto's.

Review Brigitte L.

Na een uitgebreide uitleg en demo van de Celluma werd ik meteen enthousiast. Ik heb toen ook mensen gesproken die uit eigen ervaring heel positief waren. Na 1-2 weken begonnen mensen tegen mij te zeggen dat ze iets zagen aan mij maar dat ze niet konden zeggen wat. Ik zag er goed uit zeiden ze.Nu kwam ik er na een paar weken achter dat ik het eigenlijk verkeerd deed. Ik had de Celluma op het blauwe licht staan ipv het rode licht. Maar toch zag ik resultaat. Ik heb uitleg daarover gekregen en het is zo dat als het blauwe licht aan staat, het rode licht altijd op de achtergrond ook meedoet. Ik ben toen direct overgestapt naar het rode licht natuurlijk en ik ben zo blij met de resultaten! Ik ben gestart met een kuur van 3x in de week, daarna 2x in de week en nu ga ik regelmatig onder de Celluma. Ik zie er nooit tegenop om weer onder de Celluma te gaan omdat ik zulke goede resultaten krijg. De huid wordt voller en strakker, lijntjes verzachten, poriën worden fijner en zelfs mijn pigmentvlekjes zijn minder.

 Nu ben ik bij een huidtherapeut onder behandeling voor mijn gezicht en ik vertelde haar van de Celluma. Ook zij is helemaal enthousiast over LED therapie, vooral ook voor herstel van de huid na een laserbehandeling bijvoorbeeld. Het rode licht zorgt ook voor een sneller herstel van de huid.

Brigitte L uit Eindhoven – Celluma Face

Bekijk hier de voor en na foto's.

Klik hier voor alle celluma producten.

Review Gerda M.

Ik ben eind juni de Celluma Face gaan gebruiken en ik heb tegen niemand iets gezegd.

Al snel kreeg ik positieve reacties van mijn omgeving. Vriendinnen van mij zeiden dat ik er goed uitzie en ze vroegen mij of ik iets in mijn gezicht heb laten doen. Dit vond ik natuurlijk wel erg leuk en ik heb ze toen alles wel verteld.

Iedere dag dat ik me opmaak sta ik nog verbaasd hoe goed ik er nu uitzie voor mijn leeftijd. Ik ben echt een stuk blijder met mezelf. Ik zie en voel echt verandering. Ik voel dat mijn huid sterker wordt, mijn rimpels worden stukken minder en mijn porien worden ook fijner. Ik merk ook dat de kleur van mijn huid veranderd is. Ik zie er niet meer zo bleekjes uit. Mijn huid heeft meer kleur, ziet er frisser uit en daarom doe ik nu ook minder make-up op.

Ik ben helemaal blij en raad iedereen de Celluma aan.

Gerda M uit Geldrop – Celluma Face

Bekijk hier de voor en na foto's.

Review Mevr. N

‘De Celluma bevalt heel erg en ik zie nu al resultaat. Ik heb af en toe last van milde acné ontstekingen op mijn kin; door de Celluma geneest dit sneller en wordt dit minder. Daarnaast is mijn huidskleur egaler geworden omdat de roodheid in mijn huid minder is geworden en pigment vlekken vervagen. De aanschaf van de Celluma is dan ook naar mijn mening de investering helemaal waard. Het enige wat ik jammer vind is dat ik de Celluma niet helemaal rond mijn hoofd kan wikkelen, maar dan had ik natuurlijk een groter formaat moeten kopen’

Mevrouw N. uit Rotterdam – Celluma Face