Zoeken:

nailline payoff

 

Sweden Nails introductie

Sweden Nails is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg.

Na jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm te hebben gerund, wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen en zijn ze hun eigen label voor Gel Polish gestart.
Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan; Sweden Nails is het geworden.
S in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.

Gebaseerd op jarenlange ervaring met andere merken en producten was hun doel een perfecte Gel Polish te ontwikkelen met een uitgebreid assortiment kleuren. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurerende prijs.
Een super hoogglans Gel Polish dat zeker voor 4 weken mooi blijft, de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft en makkelijk te verwijderen is.
"Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent".


 

Exclusief dealer Sweden Nails 

Nail Line Cosmetics is exclusief dealer van Sweden Nails in Nederland en BelgiŽ.

 

Waarom heeft Nail Line Cosmetics gekozen voor Sweden Nails?

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van hele goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief.

Inloopworkshops Demo:

Provincie Noord-Brabant

Nail Line Cosmetics