Zoeken:

nailline payoff

COLOR GEL

 

Spring Glitz collectie

Color Gel is niet meer weg te denklen uit de nagelsalon. Zelfs kapsalons, beautysalons en pedicuresalons werken steeds meer met Color Gel.

Het assortiment Color gels bestaat uit meer dan 250 kleuren en ieder seizoen wordt het assortiment aangevuld met nieuwe collecties. Het assortiment Color Gels betaat uit basis crème Color gels, Pearl colors, Metallic colors, Shimmer gels, Glitz gels, Effect gels, French colors, Neon colors etc.

 

Voordelen NLC Color gel op een rij:

  • meer dan 250 kleuren
  • zeer dun aan te brengen
  • sterke dekking
  • onderling mengen mogelijk
  • zeer geschikt voor geldesign
  • zeer geschikt om direct over teennagels aan te brengen
  • te gebruiken met een gellak systeem

 

COLOR GEL ALS AFWERKING

Na het in model vijlen van de builder gel kan een gelnagel op verschillende manieren afgewerkt worden. Eťn van die manieren is de Color Gel. Met de Color gel kan de gelnagel gelakt worden of er kan een French Manicure aangebracht worden.

Zelfs een acrylnagel kan afgewerkt worden met een Color Gel. Wel wordt er geadviseerd om eerst een base gel aan te brengen voor een goede hechting.

Als finish wordt er altijd een top gel aangebracht.

 

COLOR GEL & GELLAK

De NLC Color Gels zijn uitstekend te gebruiken met een gellak soak-off systeem. De soak-off kleur wordt vervangen door een NLC Color Gel en de nagel blijft gewoon afweekbaar.

 

COLOR GEL & GELDESIGN

Vanwege de sterke dekking van de NLC Color gels, zijn de kleuren goed te gebruiken voor het maken van een geldesign nagel.

Daarnaast is het assortiment zeer uitgebreid met meer dan 250 kleuren waardoor er volop keuze is.

 

ONLINE WEBSHOP

Heeft u interesse in de NLC Color Gels? Dan kunt u uw NLC Color Gels online kopen op onze webshop.