Zoeken:

nailline payoff

Ez Flow nagelproducten

EzFlow LogoAl meer dan 25 jaar heeft EzFlow producten geformuleerd voor de nagelindustrie met behulp van de nieuwste technologieŽn.

Door middel van technologie en onderzoek is EzFlow op de voorhoede van vele primeurs en volgt de trends. Van elegant tot trendy en modieus, EzFlow heeft het allemaal.

Spa Elements

Spa Elements producten van EzFlow herstellen de veerkracht en zachtheid daar waar we het het meest nodig hebben, bij de handen en voeten. De Spa Elements producten zijn samengesteld uit natuurlijke, plantaardige mineralen extracten en essentiŽle oliŽn die de handen en voeten in vijf eenvoudige stappen revitaliseren. Alle vijf producten zijn diep hydraterend; het systeem werkt synergetisch om de spierspanning te verlichten en de klant volledig tot rust te laten komen gedurende de behandeling en daarna kan nagenieten van zijdezachte handen en/of voeten.

Collage EzFlow


Silky Soft Lotions

De nieuwe producten van de Silky Soft Lotions van EzFlow bevatten een rijke formule aan vitaminen en anti-oxidanten, die ervoor zorgen dat de huid goed wordt verzorgd. Door aan de essentiŽle oliŽn een heerlijke geur toe te voegen ruiken de lotions verfrissend en maakt het de huid zijdezacht.

Collage Silky Soft Lotions


Natural Nail Treatments

Laat losse velletjes en droge, gebarste nagelriemen geen afbreuk doen aan de perfecte manicure. De producten van Natural Nail Treatments lijn van EzFlow combineren effectieve ingrediŽnten die zachtjes de huid rondom de nagel scrubben en moisturizers die de huid hydrateren en gevoed houden.

Collage Natural Nail Treatments

 

Interesse?

Heeft u interesse in de producten van EzFlow? Bestel ze gemakkelijk en snel via onze webshop of kom langs in de showroom in Eindhoven of bij een van onze NLC-agenten!