Zoeken:

nailline payoff

GROOTHANDEL NAGELPRODUCTEN

Nail Line Cosmetics is al meer dan 25 jaar een groothandel in producten voor de nagelstyliste. Een totaalpakket producten voor kunstnagels, de natuurlijke hand- en nagelverzorging, gel-design, pedicare en alles wat nodig is om als professioneel nagelstylist(e) aan de slag te kunnen.

Naast onze eigen label producten NLC, is het assortiment aangevuld met producten van Orly, Essie, Young Nails, Caption, Sweden Nails, EzFlow en Seche.

Niet alleen nagelstylistes, maar ook pedicures en schoonheidsspecialistes kunnen bij ons terecht.


WEBSHOP ONLINE

Digitaal shoppen is niet meer weg te denken in deze tijd. Wij richten ons o.a. op  nagelstylistes, pedicures, schoonheidsspecialistes en/of salons met een inschrijving van de KvK, een geldig certificaat nagelstyling of die nog in opleiding zijn als nagelstylist(e).


OPLEIDINGSINSTITUUT

Nail Line Cosmetics staat bekent als professioneel opleidingsinstituut. Een instituut waar u de fijne kneepjes van het vak leert en optimaal begeleid wordt op uw weg naar professioneel nagelstyliste. Immers, nagelstylist(e) wordt je niet in één of twee maanden. Juist de begeleiding na een basisopleiding en voortdurende ondersteuning op de lange termijn zijn onmisbaar.

Onze filosofie is het opleiden van professionele vakmensen.