Zoeken:

nailline payoff

ONZE MERKEN


NLC

Door de jarenlange ervaring in nagelstyling hebben wij een eigen label producten ontwikkeld: NLC genaamd. Een complete lijn producten voor de professionele nagelstyliste. De productlijn van NLC staat altijd garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zullen altijd trends en ontwikkelingen op de voet volgen en op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zal het assortiment producten altijd in ontwikkeling zijn en zullen er regelmatig nieuwe producten gepresenteerd worden met de daarbijhorende technieken.


Specialisatie NLC

NLC is de productlijn van Nail Line Cosmetics die gespecialiserd is in gelnagel producten. Een zeer uitgebreid assortiment voor de professionele nagelstyliste. Builder Gels, self-levelling Gels, Extension Gels, Color Gels, Shimmer Gels, Glitz Gels, Pearl Gels en zelfs een collectie 3D Color Gels.


gelnagelsgelnagels 2Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.
Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

Caption

Caption is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo - oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creŽren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.


EzFlow

Al meer dan 25 jaar is EzFlow een industrieel innovator op het gebied van nagelvorzingsproducten en producten voor kunstnagelsystemen. Denk daarbij aan nagelriemolie, handcrème en gel.

EzFlow is verantwoordelijk voor vele primeurs in de industrie en de ontvanger van vele prijzen!

EzFlow is wereldwijd bekend als een wedstrijd merk die altijd een stapje voor heeft op andere merken op het gebied van technologie en onderzoek. EzFlow zet zich in voor mondiale vorming en professionele ontwikkeling.

De missie van EzFlow is om producten te maken die voldoen aan de verwachtingen van salon eigenaren ťn nagelstylistes! Daarom is EzFlow ook gemaakt voor nagelstylistes, door nagelstylistes.

With EzFlow, you can...

silky soft


Seche

Seche, Inc werd opgericht in 1991 voor de productie, verkoop en distributie van de revolutionaire technologie die uiteindelijk Seche Vite Dry Fast Top Coat is geworden.

Het is vanaf het begin de bedoeling geweest om deze geweldige technologie te leveren aan de professionele nagelstyliste. Seche Vite was de eerste gepatenteerde niet vegelende, sneldrogende Top Coat die de onderliggende nagellak veel sneller uithardt. Hiermee creŽerde Seche Vite een meer duurzame schild dan ieder ander product op de markt op dat moment en zelfs tot op de dag van vandaag. Het is nog steeds, na meer dan een decennium, de mooiste en meest geprezen top coat voor nagellak in de wereld.


Sweden Nails

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief. Sweden Nails Gelpolish is een gellak systeem en geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Dit systeem is geschikt voor de nagelsalon, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Nail Line Cosmetics is exclusief verdelen van Sweden Nails in Nederland en BelgiŽ.

sn line up