Zoeken:

nailline payoff

OVER NLC

Nail Line Cosmetics is een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

Historie

Nail Line Cosmetics is al meer dan 20 jaar groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in dit salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Door jarenlang een eigen professionele nagelsalon te hebben gehad waar meerdere nagelstylistes full-time werkzaam waren heeft Gaby van de Putte veel ervaring opgedaan en haar naam gevestigd. Haar passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten. Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten. Deze droom heeft ze met succes neergezet en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering.

NLC - de nagelgroothandel en opleidingsinstituut voor de professional.