Zoeken:

nailline payoff

CAPTION, een nagellak zo hard als gel.


Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, super snel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dLogo Captionagen moet je weer nagels lakken.

Met CAPTION is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is in 10 seconden droog.

Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer een droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als gel, met bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.
Een ongeevenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry techniek.

Unieke nagellak technologie

CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een uniek next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt. Het resultaat is een nagellak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten. Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

CAPTION is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo - oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creŽren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer base coat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer basecoat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de basecoat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat.
Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look! "Met trots introduceren we de meest geavanceerde beauty musthave. Nagels zijn een unieke manier om zowel je verhaal te vertellen, als je persoonlijke stijl te belichten. Met deze bijzondere lak creŽert elke vrouw in no time een perfecte nail look", aldus Greg Solo, co-founder van CAPTION en President van Young Nails Inc.

Caption nagellak


CAPTION is gebaseerd op een revolutionare formule, de LacQ3 technology. Deze nieuwe formule zorgt voor een verbluffend resultaat. Bij juist gebruik wordt CAPTION zo hard als gel en blijft het tot wel 9 dagen onbeschadigd zitten!
De unieke LacQ3 technology is verwerkt in zowel de kleuren als in de base- en topcoats. Het optimale resultaat wordt dus bereikt als CAPTION Basecoat, CAPTION kleur en CAPTION Topcoat in combinatie wordt gebruikt.
Voor een optimaal resultaat wordt onderstaande 3 stappen gevolgd. (Bij afwijking gebruik zal CAPTION niet het gewenste resultaat geven, gebruik alleen in combinatie met de CAPTION base- en topcoat).

CAPTION werkt in 3 stappen:
Stap 1. Breng Basecoat aan: De werkzame stoffen in deze basecoat maakt de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond.
Stap 2. Breng gewenste kleur aan: Een laag is meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie (m.u.v. een aantal pastel kleuren). Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect, om aan de kleur een flashy of feestelijk effect te geven.
Stap 3. Breng Topcoat aan: Kan alleen worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht (zo snel droogt de lak). Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, CAPTION is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd "schoon" blijft. CAPTION Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.

Collectie, prijs & verkrijgbaarheid
De CAPTION nagellak collectie bestaat uit een primer basecoat, zestig basiskleuren, zeven Lucents kleuren, 2 Art Screen kits en achttien top effects. De kleurenwaaier gaat van klassieke nude, roze en rode tinten tot aan fashionable blauw, paars en metallics. De namen van de lakken zijn gebaseerd op typische, grappige expressies, zoals Sorry I'm Not Sorry, Let's Call It A Night, Crazy & Like It, Regret Is Overrated, Looking For Husband #2, Calm Cool & Collected en Monday's The New Friday.

Caption Line Up