Zoeken:

nailline payoff

Seche & EzFlow

logo


Seche, Inc werd opgericht in 1991 voor de productie, verkoop en distributie van de revolutionaire technologie die uiteindelijk Seche Vite Dry Fast Top Coat is geworden.

Het is vanaf het begin de bedoeling geweest om deze geweldige technologie te leveren aan de professionele nagelstyliste. Seche Vite was de eerste gepatenteerde niet vegelende, sneldrogende Top Coat die de onderliggende nagellak veel sneller uithardt. Hiermee creŽerde Seche Vite een meer duurzame schild dan ieder ander product op de markt op dat moment en zelfs tot op de dag van vandaag. Het is nog steeds, na meer dan een decennium, de mooiste en meest geprezen top coat voor nagellak in de wereld.

Seche Vite is de enige echt duidelijk niet vergelende Top Coat voor nagellak op de markt. Het is uniek en het enige product waar je de speciale technologie kan vinden, die Seche Vite belichaamt, is in de Seche Vite fles zelf. Anderen kunnen imiteren, maar er is slechts ťťn ware Seche Vite. Seche Vite kreeg US Patent bescherming op 14 juli 1992 en is sindsdien de vaandeldrager in de professionele handel.

seche producten


De filosofie van Seche is om de beste en meest innovatieve nagelverzorgingsproducten voor degenen die kwaliteit en innovatie waarderen en bereid zijn om tegen een redelijke prijs te bieden. Sinds de oprichting van Seche Vite, heeft het bedrijf een compleet assortiment met producten voor de nagel ontwikkeld, die erkenning heeft gekregen over de hele wereld. Het is zonder twijfer dat Seche de innovator is in de industrie van vandaag en biedt een eenvoudig assortiment dat zal leiden tot jongere en mooiere nagels.

 

EzFlow Logo

 

Al meer dan 25 jaar is EzFlow een industrieŽl innovator op het gebied van nagelvorzingsproducten en producten voor kunstnagelsystemen. Denk daarbij aan nagelriemolie, handcrème, acryl en gelproducten.

Nail Line cosmetics is dealer van de nagelverzorgingsproducten van EZ Flow zoals handcremes, nagelriemolie, Hand Spa en Spa pedicure producten.

EzFlow is verantwoordelijk voor vele primeurs in de industrie en de ontvanger van vele prijzen!

EzFlow is wereldwijd bekend als een wedstrijd merk die altijd een stapje voor heeft op andere merken op het gebied van technologie en onderzoek. EzFlow zet zich in voor mondiale vorming en professionele ontwikkeling.

De missie van EzFlow is om producten te maken die voldoen aan de verwachtingen van salon eigenaren ťn nagelstylistes! Daarom is EzFlow ook gemaakt voor nagelstylistes, door nagelstylistes.

With EzFlow, you can...

 

Collage Silky Soft Lotions