Stain Resistant Topcoat

Stain Resistant Topcoat

 Young Nails is druk bezig geweest met het ontwikkelen van een revolutionair product dat één van de grootste problemen op nagelgebied in één keer oplost: Stain Resistant Topcoat (Gel). Iedereen herkent dit wel: net een prachtige nieuwe set nagels geplaatst maar na enkele dagen treedt er al verkleuring op door bijvoorbeeld roken, de zonnebank of door haarverf.

Speciaal voor dit probleem is Young Nails al lange tijd bezig met het ontwikkelen van de perfecte oplossing. We zijn ontzettend enthousiast te kunnen mededelen dat hieruit de nieuwe STAIN RESISTANT TOPCOAT uit voort is gekomen!

Deze Topcoat is een ware innovatie op de markt en een verademing voor werkelijk iedere nagelstyliste én klant. De STAIN RESISTANT TOPCOATis het perfecte ‘schild’ tegen invloeden van buitenaf waardoor verkleuring echt niet meer mogelijk is. Zo kunnen kapsters zelfs een witte kleur op de nagels dragen! Iets wat voorheen ondenkbaar was.

Applicatie van de STAIN RESISTANT TOPCOAT gaat dankzij de zeer prettige substantie gemakkelijk en snel. De Topcoat is te gebruiken over alle systemen (denk aan gel, acryl, SlickPour etc.). Ook kun je de Topcoat gebruiken over iedere gellak mits deze aangebracht is over een product zoals SlickPour, Acryl of Basegel.

Uithardingstijd is 60 seconden in de LED en 120 seconden in de UV. Het plaklaagje verwijder je voor het mooist glanzende resultaat met de Mani.Q Cleanser of pure acetone. Deze geeft namelijk een prachtige hoogglans en sluit de toplaag goed af.

Share