Sweden Nails Gelpolish

Sweden Nails Gelpolish is ontwikkeld door dames uit de praktijk – Cissi Karlhagen en Linda Hallberg –  die veel ervaring hebben met gellak/gelpolish. Ze hebben de beste eigenschappen van bekende merken samengebracht in één product – Sweden Nails Gelpolish.

Eigenschappen Sweden Nails Gelpolish

– geen primer nodig voor een sterke hechting.
– de Basegel heeft een extra sterke hechtingsformule – longlasting.
– Sweden Nails Gelpolish is mooi dun aan te brengen, daardoor zullen er geen dikke randen te zien zijn.
– de sterke Topgel geeft een hoogglans en beschermt de kleur.
– het Sweden Nails gelpolish systeem is flexibel, maar wel sterk genoeg.
– Sweden Nails Gelpolish biedt meer dan 60 kleuren gellak en heeft ieder seizoen weer nieuwe kleuren.
– het systeem is makkelijk en snel te verwijderen.

Sweden Nails

De dames van Sweden Nails hebben jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm gerund. Daardoor wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen en zijn ze hun eigen label voor Gelpolish gestart.
Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan, daarom is het Sweden Nails geworden.
S in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.
Omdat ze jarenlange ervaring met andere merken en producten hadden was hun doel een perfecte Gelpolish te ontwikkelen. Daardoor is er een uitgebreid assortiment kleuren ontwikkeld. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs.
Een super hoogglans Gelpolish die de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft. Daarom blijft het zeker voor 4 weken mooi blijft en is de Gelpolish makkelijk te verwijderen.
“Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent”.

 

Share