Sweden Nails Hand & Body Lotion

Verzorg je handen en lichaam met deze heerlijke Sweden Nails Hand & Body Lotion in de geur Paris.

De geur Paris is verrijkt met vitamines en essentiële oliën met granaatappel. De Lotion verbetert direct de huidstructuur en geeft de handen een jonge uitstraling. De lotion is prettig in gebruik en het maakt de handen zijdezacht. Ideaal voor om bij je manicure toe te voegen.

De lotion hydrateert, het verzorgt en beschermt de handen en de huid. Daardoor wordt de huid zijdezacht en geeft het een jongere uitstraling met een neutrale geur.
Bijzonderheden:
– Verrijkt met vitamines, essentiële oliën en granaatappel
– Verbetert direct de huidstructuur en uitstraling
– Maakt de handen zijdezacht
– Geeft een jonge uitstraling
– Prettig in gebruik

Sweden Nails:

Sweden Nails is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg.
De dames hebben jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm gerund. Daardoor wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen en zijn ze hun eigen label voor Gel Polish gestart.
Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan, daarom is het Sweden Nails geworden.
S in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.
Omdat ze jarenlange ervaring met andere merken en producten hadden was hun doel een perfecte Gel Polish te ontwikkelen en op de markt te brengen. Daardoor is er een uitgebreid assortiment kleuren ontwikkeld. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs.
Een super hoogglans Gel Polish die de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft. Daarom blijft het zeker voor 4 weken mooi blijft en is de Gel Polish heel makkelijk te verwijderen.
“Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent”.

 

Share