Upvoted Block The UV

Upvoted Block The UV No Wipe Top Gel ?

De Upvoted Block The UV No Wipe Top Gel is een must have top gel voor bij uw nagelbehandeling. Een Non Yellowing en zonder blauwe gloed houdt de Upvoted Block The UV zelfs uw lichte kleuren in perfecte glans!

Haal de top gel hier ?

Kenmerken Upvoted Block The UV No Wipe Top Gel:

  • Non yellowing
  • Geen blauwe gloed
  • Flexibele toplaag
  • Perfecte viscositeit
  • Te gebruiken met elke Acryl, Gel en UPVOTED
  • Perfecte kleurstabiliteit
  • Gemakkelijk aan te brengen met het kwastje
  • Perfect om uw French Manicure-toepassing te verzegelen

Upvoted Gellak

Wrijf de fles tussen de handpalmen (op zijn kop) om ervoor te zorgen dat de kleur grondig is gemengd. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag kleur aan op een nagel (indien correct aangebracht, zal deze laag enigszins semi-transparant zijn). Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehard.

Breng Upvoted Soak Off Gellak aan op het midden van de nagel, van de nagelriem tot de punt en zorg ervoor dat de Gellak van de nagelriem blijft. Als de Gellak de nagelriem heeft aangeraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt. Zorg ervoor dat de nagel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen.

Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehard.

Breng een tweede dunne laag Gellak aan met hetzelfde proces.

Upvoted Block The UV No Wipe Top Gel

Maak de nagelbehandeling helemaal af met deze Top Gel. Wrijf de fles tussen de handpalmen om ervoor te zorgen dat deze grondig is gemengd. Veeg de borstel af op de flessenhals om overtollig product te verwijderen. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Top Gel aan op elke nagel. Zorg ervoor dat de Upvoted No Wipe Top Gel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen. Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Laat deze gedurende 60 sec. uitharden en laat uw nagels 60 sec. afkoelen.

Share